Κόρη του Γουίλις η Σπίαρς!

20.01.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Ήταν να μην πάρει φόρα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο σινεμά. Τώρα που την πήρε, η νεαρή αοιδός την έχει δει φερέλπιδα ηθοποιός και για του λόγου το αληθές βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους παραγωγούς της ταινίας: Die hard
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Ήταν να μην πάρει φόρα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο σινεμά. Τώρα που την πήρε, η νεαρή αοιδός την έχει δει φερέλπιδα ηθοποιός και για του λόγου το αληθές βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους παραγωγούς της ταινίας: Die hard (ελληνιστί: πολύ σκληρός για να πεθάνει). Η Μπρίτνεϊ από παιδούλα θαύμαζε τον Μπρους Γουίλις, ενώ η εν λόγω ταινία είναι μία από τις αγαπημένες της. Όταν έμαθε, λοιπόν, πως πρόκειται να γυριστεί το τέταρτο και τελευταίο μέρος, έβαλε λυτούς και δεμένους, προκειμένου να την φέρουν σε επαφή με την παραγωγό εταιρεία.

Όπερ κι εγένετο, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή η αποκαλούμενη και ως (πριγκίπισσα της ποπ) να συζητά για την συμμετοχή της. Σε περίπτωση μάλιστα που τα βρουν, τότε η Σπίαρς θα υποδυθεί την κόρη του Γουίλις. Πάντως, όσον αφορά την ταινία, ο Μπρους θέλει να είναι η τελευταία, διότι ο άνθρωπος βαρέθηκε να είναι συνέχεια με ένα πιστόλι στο χέρι και να σκαρφαλώνει σε τοίχους, να πηδάει μάντρες και να πέφτει από αεροπλάνα.

Άσε, που πάτησε αισίως τα 48 και δεν είναι για πολλά πολλά ζογκλερικά. Για να είναι, δε, σίγουρος ότι δεν θα του έρθουν οι παραγωγοί μετά από έναν χρόνο και του πουν: "Τι λες δεν βγάζουμε κι ένα πέμπτο μέρος;" έθεσε ως όρο, ο διάσημος ντετέκτιβ, John McClane να πεθάνει. Η δύστυχη η Μπρίτνεϊ θα μείνει ορφανή και προς μεγάλη της χαρά θα προσπαθήσει να επιδείξει το όποιο τάλαντό της στο δράμα. Να δω την αοιδό να τραβάει τα μαλλιά της και σε ποπ ρυθμούς να μοιρολογεί "αχ πατέρα, πατερούλη μου" και τι στον κόσμο. Ο Γουίλις, πάντως, δεν πρόκειται να πεθάνει από κάποια σφαίρα πάνω στην μάχη. Όπως οι μεγάλοι ήρωες έτσι και ο John McClane θα χάσει την ζωή του από τυχαίο γεγονός. Θα πνιγεί σε μια θαλασσοταραχή ή θα τον φάνε οι καρχαρίες. Το τελευταίο η αλήθεια μου κάνει καλύτερο.