Δύσκολη η αγροτιά για επωνύμους!

20.01.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τσακάλια στην αγροτική έχουν αποδειχθεί οι διάσημοι μετέχοντες στην "Φάρμα επωνύμων", οι οποίοι δεν έχουν συμπληρώσει μία εβδομάδα στο αγροτόσπιτο κι έχουν γίνει εξπέρ σε όλες τις δουλειές.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τσακάλια στην αγροτική έχουν αποδειχθεί οι διάσημοι μετέχοντες στην "Φάρμα επωνύμων", οι οποίοι δεν έχουν συμπληρώσει μία εβδομάδα στο αγροτόσπιτο κι έχουν γίνει εξπέρ σε όλες τις δουλειές. Να δεις την Αντζυ Σαμίου άβαφη με γαλότσα τίγκα στην λάσπη, πουλόβερ χοντρό ξεχειλωμένο, φόρμα και μαλλί ψιλολαδωμένο να πηγαίνει στο ρυάκι να πλύνει τον τέντζερη και τα φλιτζάνια και να θες να φτύσεις την αοιδό να μην την ματιάσουν την γυναίκα. Για τέτοιο χάρμα οφθαλμών μιλάμε και το εννοώ.

Το ίδιο λουκ έχει υιοθετήσει και η Πωλίνα, της οποίας η αγροτιά πολύ της αρέσει. Σε αντίθεση με την Στέλλα Καπεζάνου, όπου το μοντέλο λέγεται πως έπαθε μια νοσταλγία για το σπίτι της. Ο Χρήστος Παπαδόπουλος επέτρεψε στην Φάρμα και πια το άλογο το βλέπει από μακριά. Εμ, μετά από μια τέτοια λαχτάρα, δεν είναι να παίρνει τα ρίσκα του. Οι δουλειές στην Φάρμα είναι οι ίδιες με τον πρώτο κύκλο και όπως η Ειρήνη, η Ρούλα, ο κυρ Κώστας και τα άλλα απιδιά, έτσι και οι "επώνυμοι" αρμέγουν την αγελάδα, πηγαίνουν βόλτα τις κότες για να...ξεμουδιάσουν, μαζεύουν χόρτα και ζυμώνουν ψωμί.

Μέχρι στιγμής δεν ξέρω αν έχουν καθαρίσει τα γουρούνια, την αγελάδα και το κοτέτσι. Πάντως, η Φάρμα έχει εκσυγχρονιστεί και διαθέτει αρκετά κομφόρ: όπως ολοκαίνουργια και ανθρώπινη τουαλέτα. Δεν έχει βέβαια τζακούζι και μπανιέρα Moda Bagnio, αλλά διαθέτει μία λεκάνη καλή, μία μπανιέρα και νιπτήρα. Από το βαρέλι και το μπρίκι, καλύτερα αυτά. Επίσης, έχουν στρωθεί στο μεγαλύτερο μέρος χαλίκια προκειμένου οι παίκτες να μην βαλτώνονται στη λάσπη. Ωστόσο, το τζάκι και οι φλοκάτες είναι τα κύρια μέσα για να ζεστάνουν το κοκαλάκι τους. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ξεκινήσει να προβάλλεται η "Φάρμα των επωνύμων".