Θέλει παιδί η Μαντόνα

17.01.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Τρίτο παιδί θέλει να αποκτήσει η Μαντόνα - τώρα που προλαβαίνει η γυναίκα ηλικιακά - και ήδη με τον σύζυγό της Γκάι Ρίτσι έχουν βάλει εμπρός για την...επίτευξη του στόχου.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Τρίτο παιδί θέλει να αποκτήσει η Μαντόνα - τώρα που προλαβαίνει η γυναίκα ηλικιακά - και ήδη με τον σύζυγό της Γκάι Ρίτσι έχουν βάλει εμπρός για την...επίτευξη του στόχου. Βέβαια, μία σταρ του βεληνεκούς της Μαντόνα δεν θα μπορούσε να αρκεστεί στον παραδοσιακό τρόπο της σύλληψης ενός παιδιού.

Η αοιδός και ο σκηνοθέτης σύζυγός της έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες και προσδοκίες τους στο δόγμα της Kabbalah ελπίζοντας πως μέσω αυτής θα καταφέρουν να αποκτήσουν το δεύτερο παιδί τους. Η Μαντόνα ως γνωστών είναι οπαδός του συγκεκριμένου δόγματος κι επειδή είδε πως φέρνει αποτελέσματα κατάφερε να προσηλυτίσει το 2000, λίγο πριν τον γάμο, τον Γκάι.

Την επιθυμία του ζευγαριού να μεγαλώσει την οικογένεια, επιβεβαίωσε κι ένας φίλος τους στην εφημερίδα Daily Mail. Όπως δήλωσε ο εν λόγω κύριος, η Μαντόνα και ο Ρίτσι τον τελευταίο καιρό με την βοήθεια της Kabbalah καταβάλλουν προσπάθειες για την απόκτηση τέκνου. Βέβαια, τα μωρά ούτε ο πελαργός τα φέρνει, ούτε και η...Kabbalah, γι αυτό και το ζεύγος περνάει πολλές ώρες στο σπίτι του. Να υπενθυμίσω πως μαζί έχουν έναν γιο τον Ρόκο, ενώ η Μαντόνα από προηγούμενη σχέση έχει αποκτήσει μία κόρη, την Λούρδη.