Μπήκαν οι επώνυμοι στην Φάρμα!

17.01.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Με τα μούτρα στη αγροτική ζωή και στις ομορφιές της φύσης έχουν πέσει οι διάσημοι του πρώτου γκρουπ της "Φάρμας επωνύμων". Η Αντζυ Σαμίου, ο Αγγελος Πυριόχος,
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Με τα μούτρα στη αγροτική ζωή και στις ομορφιές της φύσης έχουν πέσει οι διάσημοι του πρώτου γκρουπ της "Φάρμας επωνύμων". Η Αντζυ Σαμίου, ο Αγγελος Πυριόχος, η Πωλίνα, ο Σπύρος Φωκάς και η Στέλλα Καπεζάνου κατέφθασαν με το δισάκι τους στον ώμο, στα Βασιλικά Εύβοιας κι αμέσως έπιασαν δουλειά. Ο Πυριόχος έδειξε μία προτίμηση στο μάζεμα χόρτων κι έτσι πήρε σακούλα και μαχαίρι και πήγε να μαζέψει λίγα για να μαγειρέψουν. Μαζί του ήταν η Αντζυ Σαμίου, η οποία από τις πρώτες της εκδηλώσεις φαίνεται να έχει ενθουσιαστεί με το όλο σκηνικό.

Το πρωί του Σαββάτου αναμένεται να καταφθάσει το δεύτερο και τελευταίο γκρουπ. Μέχρι αυτή τη στιγμή που σου γράφω παίζεται να συμμετάσχει και η Σαμπρίνα, η οποία αν κι επιθυμεί διακαώς να μπει στην Φάρμα, το σκέφτεται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Βλέπεις, η αοιδός φέτος την έχει δει...Γιουροβίζιον και η καλλιτέχνιδα θέλει να ετοιμάσει το τραγούδι που θα πει, στους προκριματικούς τον Φεβρουάριο, ενώ οι δουλειές δεν σταματούν εδώ μια και πρέπει με την στυλίστρια της να βρουν τι θα φορέσει, πως θα βαφτεί κι όλα αυτά τα καλλιτεχνικά. Ο Βλάσης Μπονάτσος τελικά δεν θα πάει στην Φάρμα - παρόλο που το ήθελε πολύ - λόγω...οικογενειακής βίας! Τόσο η σύζυγος του, όσο και η κόρη του από την πρώτη στιγμή δεν ήθελαν ο άντρας του σπιτιού να τις αφήσει για δεκαπέντε μέρες και τελικά πες, πες πείστηκε το κοπέλι.

Ωστόσο, στην Φάρμα συνέβη κι ένα ατύχημα. Ο Χρήστος Παπαδόπουλος των Παιδιών από την Πάτρα στην προσπάθεια του να ιππεύσει το άλογο έπεσε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στα πλευρά. Η παραγωγή τον πήγε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.