Δύσκολες ώρες για Ντέμη - Βανδή!

17.01.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, δύσκολες ώρες περνάει η Δέσποινα Βανδή μετά το γνωστό επεισόδιο που συνέβη με τον Ντέμη Νικολαϊδη και τον Μάκη Ψωμιάδη, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύσκολες ώρες περνάει η Δέσποινα Βανδή μετά το γνωστό επεισόδιο που συνέβη με τον Ντέμη Νικολαϊδη και τον Μάκη Ψωμιάδη, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης. Η αοιδός λέγεται πως έχει πάθει ισχυρό σοκ, επειδή ήταν παρούσα στο συγκεκριμένο συμβάν και από το κατώφλι του σπιτιού άκουγε τα κοσμητικά επίθετα που αντάλλαζε ο καλός της με το αφεντικό της ΑΕΚ.

Αυτό βέβαια είναι το λιγότερο, διότι όπως ισχυρίζεται το ζευγάρι, δέχονται απειλές κατά της ζωή τους. Έτσι, από την Τρίτη κυκλοφορούν με σωματοφύλακες - σαν τους Μπέκαμ ένα πράγμα - , με την διαφορά όμως πως στον Ντέμη και την Δέσποινα διόλου αρέσει αυτή η κατάσταση καθώς νιώθουν να ασφυκτιούν. Οι σωματοφύλακες έχουν γίνει η σκιά τους, ενώ ακολουθούν την Βανδή κατά πόδας και στο REX, όπου πηγαίνει να τραγουδήσει.

Το τελευταίο είναι τρόπος του λέγοντος, διότι εξαιτίας της όλης κατάστασης η αοιδός μόνο κέφι για τραγούδι και όρεξη για τα ζογκλερικά της επί πίστας, δεν έχει. Την Τρίτη εμφανίστηκε κανονικά στο κέντρο, όμως η κούραση και η ταλαιπωρία ήταν εμφανής με αποτέλεσμα να κλείσει το πρόγραμμα μιάμιση ώρα νωρίτερα (στις 2.30 αντί στις 4). Μάλιστα, από μικροφώνου εξήγησε στον κόσμο πως "εγώ και ο Ντέμης δεν είμαστε καλά" κι αφού ζήτησε συγνώμη και βεβαίως καταχειροκροτήθηκε, επέστρεψε στον καλό της. Την επόμενη μέρα σκεφτόταν σοβαρά να πάρει ρεπό, όμως τελευταία στιγμή αναθεώρησε και με την συνοδεία φίλων της πήγε στο REX.

Ο Νικολαϊδης με την Βανδή, όπως λέγεται τις τελευταίες μέρες δεν μένουν στο σπίτι τους στην Φιλοθέη, αλλά φιλοξενούνται από τον Φοίβο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έσπευσε να τους συμπαρασταθεί. Μάλιστα, όταν το ζεύγος μετακινήθηκε από την έπαυλή τους στην οικία του γνωστού μουσικοσυνθέτη, στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση, σαν εκείνες που συναντάμε στο σινεμά. Στην Αθήνα αναμένεται να έρθει και η μητέρα του Ντέμη, Κυριακή την οποία ο γιος της ενημέρωσε για τα όσα συνέβησαν από την πρώτη στιγμή.