Ο νέος έρωτας της Σπίαρς

15.01.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, καινούργιο αγαπημένο βρήκε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και όλη της η φαμίλια, μαζί και οι φίλοι της, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς το καμάρι τους επιτέλους θα ξεπεράσει τον Τζάστιν Τιμπερλέικ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καινούργιο αγαπημένο βρήκε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και όλη της η φαμίλια, μαζί και οι φίλοι της, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς το καμάρι τους επιτέλους θα ξεπεράσει τον Τζάστιν Τιμπερλέικ. Ο εκλεκτός της καρδιάς της είναι επίσης συνάδελφος και πρόκειται για τον ρόκερ τραγουδιστή Fred Durst των Limp Bizkit. Η είδηση, πάντως, είναι στην ηλικία του "γαμπρού" ο οποίος είναι ετών 32, παρακαλώ! Ωστόσο, παρόλα τα δώδεκα χρονάκια που τους χωρίζουν, οι δυο τους ζουν έναν σφοδρό έρωτα και φαίνεται να ταιριάζουν απόλυτα.

Το είπε άλλωστε, ο ίδιος ο Fred στο επίσημο site του γκρουπ. "Όποιος πιστεύει πως δεν έχω σοβαρά και ειλικρινή αισθήματα για την Μπρίτνεϊ, καλύτερα να σωπάσει και να προβληματιστεί για τα δικά του αισθήματα" είπε και ελάλησε για να αποδώσει το...σμίξιμο τους στην μοίρα. "Τα πάντα γίνονται για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Πιστεύω πως είμαι μία καλή επιλογή για την Μπρίτνεϊ" ξανά είπε και προτού μας πάρουν...τα ζουμιά, πάω σε κάτι άλλο.

Το ζευγάρι μένει μαζί, στο σπίτι της Σπίαρς στο Χόλιγουντ και τις περισσότερες ώρες τις περνούν μέσα, βλέποντας τηλεόραση, παίζοντας παιγνίδια και γενικά κάνοντας όλα εκείνα που κάνει ένα ερωτευμένο ζεύγος στα πρώτα μέλια. Όταν, δε, βαριούνται και θέλουν να πάρουν τον αέρα τους πηγαίνουν σε κλαμπ της περιοχής, αδιαφορώντας αν θα τους απαθανατίσει κάποιο παπαράτσι, αφού δεν έχουν κανένα λόγο να κρύψουν την σχέση τους.