Σχεδιάστρια η Ζέτα Τζόουνς

16.01.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Όλο εκπλήξεις είναι απ' ότι φαίνεται η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Η διάσημη ηθοποιός αφού έδωσε τις εξετάσεις της στην υποκριτική - και δεν υπάρχει αμφιβολία πως τις πέρασε με επιτυχία -
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Όλο εκπλήξεις είναι απ' ότι φαίνεται η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Η διάσημη ηθοποιός αφού έδωσε τις εξετάσεις της στην υποκριτική - και δεν υπάρχει αμφιβολία πως τις πέρασε με επιτυχία - είπε να δώσει τις εξετάσεις της και στον χώρο της μόδας. Το πόστο που επέλεξε είναι αυτό της σχεδιάστριας και ουχί του μοντέλου (όπως πολλοί θα περίμεναν) καθώς η Ζέτα από μικρή ονειρευόταν τη μέρα που θα έφτιαχνε την δικιά της κολεξιόν.

Η μέρα αυτή ήρθε και η μάνα Ζέτα έπεσε με τα μούτρα στο σχεδίασμα, προκειμένου να είναι έτοιμη την Άνοιξη, η πρώτη παιδική κολεξιόν της. Α, παρέλειψα να σου πω, πως η ηθοποιός επηρεασμένη από την μητρότητα που βιώνει εδώ και δύο χρόνια (και θα ξαναζήσει για δεύτερη φορά αφού είναι πάλι έγκυος) αποφάσισε να σχεδιάσει παιδικά ρούχα. Καταλαβαίνεις: ζιπουνάκια, φορμούλες, πλεκτές ζακετούλες, φορμίτσες κι άλλα είδη bebe. Μάλιστα, καλώς εχόντων των πραγμάτων και βελόνας θέλοντος, η σειρά θα κυκλοφορήσει με την γέννηση του μωρού, σε τρεις μήνες από τώρα.

Τα ρούχα θα φέρουν την επωνυμία "Zeta", ενώ βρέθηκε και ο άνθρωπος που θα βοηθήσει την Τζόουνς στα μεγαλόπνοα σχέδια της. Γιατί, ναι μεν η ίδια έχει ένα κάποιο κομπόδεμα, όμως σε τέτοιες περιπτώσεις απαιτείται να έχεις δίπλα σου γερές πλάτες. Ο συνεργάτης λέγεται Ρέι Γουίλιαμς, είναι 63 ετών και πρόκειται για βετεράνο Ουαλό παίκτη του ράγκπι, ο οποίος είναι γεγονός πως έχει...τον τρόπο του. Πάντως, η σύζυγος του Μάικλ Ντάγκλας έχει μπόλικο χρόνο να σχεδιάσει, αφού τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας της με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Οκτώβριο.