Χώρισαν Γουίλιαμς - Χάιντερ

15.01.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, σόλο κυκλοφορεί και πάλι ο διάσημος αοιδός, Ρόμπι Γουίλιαμς. Ο δεσμός του με την επίσης διάσημη μοντέλα, Ρέιτσελ Χάντερ δεν πρόκανε να χρονίσει και ο Γουίλιαμς έβγαλε το συμπέρασμα
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Σόλο κυκλοφορεί και πάλι ο διάσημος αοιδός, Ρόμπι Γουίλιαμς. Ο δεσμός του με την επίσης διάσημη μοντέλα, Ρέιτσελ Χάντερ δεν πρόκανε να χρονίσει και ο Γουίλιαμς έβγαλε το συμπέρασμα, πως η σχέση τους έφαγε τα ψωμιά της. Άσε, που συν τοις άλλοις, διαπίστωσε πως η Ρέιτσελ δυστυχώς δεν είναι μοναδική γι αυτόν, αλλά μία γυναίκα σαν όλες τις άλλες. Τώρα, τι ήθελε η αφεντιά του, παραμένει άγνωστο. Πάντως, τα νέα του χωρισμού ξάφνιασαν πολλούς καθώς το ζευγάρι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά τα πέρασαν μαζί.

Το ρομάντζο έλαβε τέλος μετά το τέλος των εορτών. Το "Άντε γεια" το είπε ο Ρόμπι, ο οποίος αποφάσισε πως μαζί με το: "Πάει ο παλιός ο χρόνος" να πει και το: "πάει και η Ρέιτσελ, ας γιορτάσουμε παιδιά". Βέβαια, όπως είπε ο ίδιος αργότερα σε δηλώσεις του σε αγγλική εφημερίδα - και προκειμένου να μην το πάρουνε με τις τομάτες για τις μοναδικότητες που ήθελε - την απόφαση την πήραν αφού πρώτα συζήτησαν το θέμα επί ώρες. Κι αφού κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο αοιδός πάσχει από...δεσμοφοβία! Τι είναι τούτο πάλι; Ο Γουίλιαμς είναι φοβικός σε παντός είδους δεσμεύσεις, από φιλικές σχέσεις, ερωτικές, μέχρι γάμο, αλλά κι επαγγελματικές συνεργασίες.

Η Ρέιτσελ μπροστά σε μία τέτοια "πάθηση" σήκωσε τα χέρια της ψηλά, αφήνοντας στον πάλαι ποτέ αγαπημένος της τον χώρο και τον χρόνο που επιθυμούσε. Άσε, που σε λίγο κυκλοφορεί ο νέος του δίσκος Escapology και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να του δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα και φοβίες. Πάντως, ο καλλιτέχνης δεν είναι καθόλου αχάριστος και στις δηλώσεις του δεν παρέλειψε να αναφέρει πως η Χάιντερ είναι η πιο εντυπωσιακή και ελκυστική γυναίκα που έχει γνωρίσει και πως πραγματικά θα του λείψει. Παρηγοριά στον άρρωστο λέω εγώ και για του λόγου το αληθές, λέγεται πως ήδη βρήκε την αντικαταστάτρια της.