Βίσση - Βανδή εναντίον Στεφανίδου

15.01.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τι είναι αυτό που ενώνει την Αννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή; Μα η Τατιάνα Στεφανίδου φυσικά καθώς η γνωστή παρουσιάστρια έχει κάνει τις δύο αοιδούς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι είναι αυτό που ενώνει την Αννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή; Μα η Τατιάνα Στεφανίδου φυσικά καθώς η γνωστή παρουσιάστρια έχει κάνει τις δύο αοιδούς να τα έχουν πάρει κρανίο με τα...αποκλειστικά της στο "Φύλλο και Φτερό". Πρώτη, η Βανδή ήταν εκείνη που έγινε έξω φρενών με την Τατιάνα επειδή σε μία εκπομπή της, από την αρχή έπαιζε και ξανά έπαιζε το...αποκλειστικό "το ατύχημα της Βανδή". Όλοι τότε είχαν πιστέψει πως πρόκειται για αληθινό περιστατικό, αφού έδειχνε σκηνές με μία porche - πίτα, ενώ μόνο στο τέλος με το χαμόγελο Colgate η Τατιάνα αποκάλυψε πως πρόκειται για το νέο βίντεο κλιπ της αοιδούς.

Μέχρι τα...αποκαλυπτήρια, όμως, όλο το Βανδέικο (μαζί και ο Ντέμης) είχε σηκωθεί στο πόδι, με συγγενείς και φίλους της Δέσποινας να της τηλεφωνούν για να μάθουν αν είναι καλά στην υγεία της. Αυτό βέβαια είναι το λιγότερο, γιατί τα χειρότερα ήρθαν λίγο αργότερα. Στο REX τα τηλέφωνα άρχισαν να χτυπούν σαν δαιμονισμένα με τον κόσμο να ακυρώνει τις κρατήσεις καθώς τι νόημα θα είχε να πάνε στο κέντρο, αφού η αοιδός ήτο στο...νοσοκομείο; Η Βανδή - και δικαιολογημένα η γυναίκα - συγχύσθηκε τα μάλα με το όλο περιστατικό κι έκτοτε δεν θέλει να ξανά ακούσει το όνομα Τατιάνα Στεφανίδου. Ρε, στα γόνατά της να πέσει και από το πρωί ίσαμε το βράδυ να της ζητάει συγνώμη, δεν πρόκειται να την συγχωρήσει.

Το ίδιο ισχύει και για την Βίσση για διαφορετικούς όμως λόγους. Ένα μεσημέρι, η Τατιάνα στην εκπομπή της λέγεται πως είχε ως αποκλειστικό τις πλαστικές που έχει κάνει η Αννούλα για να διατηρείται τόσο ωραία. Κι επειδή η εν λόγω παρουσιάστρια θέλει να κάνει σωστό ρεπορτάζ, είχε φωτογραφία της Βίσση ωσάν κάτι αγελάδες - πόστερ που συναντάμε στα χασάπικα και τους έχουν κάνει την ανατομία: μπούτι - 5 ευρώ το κιλό, ποντίκι - 7 ευρώ, πλάτη - 4, 5ευρώ. Στην φωτογραφία της αοιδούς, λοιπόν, είχαμε: μύτη - 5 χιλιάδες ευρώ, στήθος - 3 χιλιάδες ευρώ, πηγούνι - 6 χιλιάδες ευρώ, ενώ το σύνολο για το ρεκτιφιέ έβγαινε στα 15 εκατομμύρια δραχμές. Για όλα αυτά πληροφόρησαν οι φίλοι της την αοιδό κι εκείνη έγινε έξω φρενών. Είναι, δε, τόσο εκνευρισμένη - και με το δίκιο της η γυναίκα - που δεν θέλει ούτε ζωγραφιστή να την δει.