Ο παλιός είναι αλλιώς!

14.01.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, το μεροκάματο μέσα από τα χέρια του Ντέιβιντ Μπέκαμ πήρε ο Τζόρτζ Κλούνεϊ, απλά και ωραία. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής ήταν ο άνθρωπος που διαφήμιζε στην Βρετανία
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το μεροκάματο μέσα από τα χέρια του Ντέιβιντ Μπέκαμ πήρε ο Τζόρτζ Κλούνεϊ, απλά και ωραία. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής ήταν ο άνθρωπος που διαφήμιζε στην Βρετανία και την Ιαπωνία την φίρμα γυαλιών ηλίου, Police. Και μιλάω σε χρόνο παρελθόντα, διότι με το που μπήκε το νέο έτος, έπαψε και η συνεργασία του με την γνωστή εταιρεία.

Ο λόγος δεν είναι και πολύ δύσκολο να καταλάβεις ποιος ήταν. Ο Ντέιβιντ - άκουσον, άκουσον - αξίωσε από τους ανθρώπους της Police να του κάνουν μία μικρή αναπροσαρμογή στα οικονομικά του συμβολαίου και να παίρνει το...ευτελές ποσό των τριών εκατομμυρίων αγγλικών λιρών. Ο Μπέκαμ είχε το σκοπό του όταν έκανε την πρόταση αυτή, μια και ο άνθρωπος έχει αυξημένα οικογενειακά έξοδα: σωματοφύλακες για την γυναίκα του, γι αυτόν και για τα παιδιά του ξεχωριστά, να βάλει κι άλλο συναγερμό στο σπίτι, κ.α. Έλα, όμως, που η άλλη πλευρά δεν κατάλαβε τις ανάγκες του οικογενειάρχη Ντέιβιντ και δίχως δεύτερη κουβέντα προχώρησαν στη λύση του συμβολαίου τους.

Ο αντικαταστάτης δεν άργησε να βρεθεί και δεν είναι άλλος από τον Τζόρτζ Κλούνεϊ. Ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος δεν έχει γυναίκα και παιδιά να θρέψει, δέχτηκε να προωθήσει τα γυαλιά στην Βρετανία και την Ιαπωνία με λιγότερα χρήματα. Μη φανταστείς, πάντως, τίποτε ψίχουλα! Αφού η job έκλεισε, οι υπεύθυνοι βγήκαν κι έκαναν δηλώσεις για τη νέα συνεργασία, όπου ούτε λίγο, ούτε πολύ "άδειασαν" κανονικά και με το νόμο τον Μπέκαμ. Ο Τζόρτζ - είπαν - είναι πιο διάσημος από τον ποδοσφαιριστή κι έχει και καλύτερο προφίλ, είπαν.

Πάντως, ο Μπέκαμ δεν τα έβαψε μαύρα για το...κακό που τον βρήκε, αφού έχει συμβόλαιο και με άλλες εταιρείες, όπως με την Adidas, την Vodafone και τα Marks & Spencer. Ο πακτωλός όπως καταλαβαίνεις είναι χοντρός, ενώ μαζί με την Βικτόρια διαφημίζουν στην Ιαπωνία γνωστό κατάστημα κοσμημάτων στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου!