Βρέθηκαν οι επώνυμοι για την Φάρμα!

14.01.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, μετά από μέρες αναζήτησης και γερού ψαξίματος βρέθηκαν επιτέλους οι "επώνυμοι" που θα αποσυρθούν στα Βασιλικά Εύβοιας για την "Φάρμα των επωνύμων".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά από μέρες αναζήτησης και γερού ψαξίματος βρέθηκαν επιτέλους οι "επώνυμοι" που θα αποσυρθούν στα Βασιλικά Εύβοιας για την "Φάρμα των επωνύμων". Οι εκπρόσωποι της show biz καλύπτουν όλο το φάσμα και είναι από τραγουδιστές μέχρι μοντέλα. Από τους πρώτους που είπαν το μεγάλο "ναι" είναι ο Βλάσης Μπονάτσος, ο οποίος παρόλες τις αντιρρήσεις των γυναικών του σπιτιού του, της γυναίκας του Μάρθας και της κόρης του Ζένιας, αποφάσισε να συμμετάσχει στο παιγνίδι, διότι το είδε ως μία μεγάλη πρόκληση.

Την ίδια άποψη πάνω κάτω έχουν κι όλοι οι υπόλοιποι, τους οποίους διόλου δεν ένοιαξε το γεγονός πως επί δύο εβδομάδες θα ζουν σε ένα σπίτι χωρίς φως, νερό και τηλέφωνο, ενώ θα κάνουν μπάνιο με τον τέντζερη σε ένα βαρέλι. Το, δε, άρμεγμα της αγελάδας καθώς και οι λοιπές υποχρεώσεις με τα ζωντανά της Φάρμας, επίσης δεν τους πειράζει, διότι όπως λένε οι περισσότεροι εξ' αυτών είναι από επαρχία. Και ποιοι είναι οι νέοι celebrities αγρότες; Ο Σπύρος Φωκάς, ο Αγγελος Πυριόχος, η Ηρώ Μουκίου, η Πωλίνα, η Στέλλα Καπεζάνου (να την δω να αρμέγει την Ευθυμούλα και τι στον κόσμο), η Τζοβάνα Φραγκούλη, η Αλέκα Καμηλά και ο Χρήστος Παπαδόπουλος (το ένα από τα Παιδιά από την Πάτρα).

Βέβαια, οι συνθήκες στην "Φάρμα τω επωνύμων" δεν θα είναι ίδιες με εκείνες στην "Φάρμα των κοινών θνητών". Για παράδειγμα, η παραγωγή θα τους φτιάξει τουαλέτα με τα απαραίτητα εκείνα κομφόρ που απαιτούνται για το μπάνιο ενός celebrity. Τα Σαββατοκύριακα το παιγνίδι θα διακόπτεται, ενώ τα κινητά επιτρέπονται προκειμένου οι διάσημοι "έγκλειστοι" να μιλούν με τους συγγενείς και τους συνεργάτες τους καθότι οι δουλειές τρέχουν. Τέλος, αν κάποιος από αυτούς διαπιστώσει πως "καλή η αγροτική", όμως όχι γι αυτόν, μπορεί να φύγει και την θέση του θα πάρει κάποιος άλλος διάσημος, ο οποίος θα έχει ειδοποιηθεί εγκαίρως. Στην Φάρμα θα παραμείνουν δύο εβδομάδες, όμως τηλεοπτικά το παιγνίδι θα διαρκέσει τρεις. Τα χρήματα που θα πάρει ο νικητής θα δοθούν για κοινωφελή σκοπό.