Μαζί Μαστροκώστα - Σόμμερ

14.01.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, ένα αρσενικό της προκοπής έμεινε σόλο και πριν προκάνουμε να χαρούμε για το ευτυχές γεγονός, πήγε και τον καπάρωσε η Γωγώ Μαστροκώστα. Κι αν δεν κατάλαβες για ποιο αρσενικό
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Ένα αρσενικό της προκοπής έμεινε σόλο και πριν προκάνουμε να χαρούμε για το ευτυχές γεγονός, πήγε και τον καπάρωσε η Γωγώ Μαστροκώστα. Κι αν δεν κατάλαβες για ποιο αρσενικό όλος αυτός ο πανικός, μιλάω για τον Κώστα Σόμμερ. Ο "Αλβανός" του Μανούσου Μανουσάκη, πριν δύο μήνες χώρισε με την αγαπημένη του και πριν ξαναθυμηθεί πως είναι η εργένικη ζωή, σύναψε δεσμό με την Γωγώ. Η γνωριμία έγινε λίγο πριν τα Χριστούγεννα στην εκπομπή "Πυρετός το Σαββατόβραδο", όπου εκείνη είναι συμπαρουσιάστρια του Αναστασιάδη κι αυτός είχε πάει ως καλεσμένος.

Κάτι τα λικνίσματα της Γωγούς, κάτι το βαθύ ντεκολτέ, κάτι το σκέρτσο της, ήρθε ο Κωστάκης και τα είδε όλα...κωλυόμενα. Οι δύο νέοι στα διαλείμματα είχαν στήσει πηγαδάκι, ενώ στο τέλος αντάλλαξαν τηλέφωνα. Στη συνέχεια, βγήκαν τα πρώτα ραντεβού, όμως το κονέ έγινε τα Χριστούγεννα στην Αράχοβα, όπου η Γωγώ τον κάλεσε σε ένα από τα σαλέ της. Επειδή, όμως, το μέρος ήταν πήχτρα στον κόσμο, τα παιδιά προτίμησαν να πάνε κάπου ήσυχα να ζήσουν τον έρωτα τους στις πρώτες του ημέρες. Για την περίπτωση τους, καλύτερη επιλογή από την Ταϊλανδή δεν υπήρχε και για του λόγου το αληθές, επέστρεψαν σφόδρα ερωτευμένοι.

Οι πρώτες φωτογραφίες από έξοδο τους σε μπαρ στο Κολωνάκι κυκλοφόρησαν, με τους ίδιους να μην έχουν πρόβλημα να διαλαλούν τον έρωτα τους. Υπήρξε, βέβαια και συνέχεια, με φωτογραφίες - από το Fever αυτή την φορά - όπου δείχνουν τα πιτσουνάκια σε τρυφερές περιπτύξεις. Την βραδιά εκείνη μάλιστα στο κέντρο, η Γωγώ σε μία έκρηξη κεφιού πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε μαζί με την Βίσση. Ο, δε, Σόμμερ από το πρώτο τραπέζι πίστα που είχαν πιάσει, καμάρωνε την καλή του, ενώ είχε μονίμως ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του το χαμόγελο της Τζοκόντα. Αυτός είναι έρως!