Ο γάμος της Νάνα Μούσχουρη

14.01.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, "Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού εστί" είπαν ξεκάθαρα οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, γι αυτό και η Νάνα Μούσχουρη έκανε τον δεύτερο γάμο της, διότι...το δις εξαμαρτείν γυναικός σοφής εστί!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού εστί" είπαν ξεκάθαρα οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, γι αυτό και η Νάνα Μούσχουρη έκανε τον δεύτερο γάμο της, διότι...το δις εξαμαρτείν γυναικός σοφής εστί! Η διάσημη Ελληνίδα αοιδός παντρεύτηκε τον επί σειρά ετών εκλεκτό της καρδιάς της, Αντρέ Σαπέλ, στο δημαρχείο της Κολονί, στα αριστοκρατικά προάστια της Γενεύης. Και ως μία celebrity που σέβεται το εαυτό της, το μυστήριο έγινε με απόλυτη μυστικότητα. Μόλις 15 νοματαίοι ήταν στην τελετή και όλοι τους είχαν...υπογράψει μία "άτυπη" συμφωνία πως δεν πρόκειται να πουν κουβέντα σχετικά με τον γάμο, πριν και μετά το μυστήριο.

Αυτός ήταν κι ένας λόγος που οι καλεσμένοι βγήκαν μετά από αυστηρή επιλογή με βασικό κριτήριο την απόλυτη εχεμύθεια. Και πέτυχε διάνα το ζεύγος, αφού οι καλεσμένοι κράτησαν το γεγονός ως επτασφράγιστο μυστικό, με αποτέλεσμα όταν έσκασαν τα νέα του γάμου στους κοσμικούς κύκλους του Παρισιού και της Αθήνας, να μείνουν όλοι...άγαλμα. Στην τελετή δεν παραβρέθηκε ο "κολλητός" - τον τελευταίο καιρό - φίλος της αοιδούς, ο Sakis Ρουβάς για λόγους ανωτέρας βίας καθώς ο καλλιτέχνης είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις στο Λονδίνο. Κουμπάρος ήταν ο ηθοποιός Ζαν Κλοντ Μπριαλί, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν τα δύο παιδιά της Μούσχουρη από τον πρώτο της γάμο, η Ελένη και ο Νικόλας.

Το ζευγάρι είχε ξανά προγραμματίσει να παντρευτεί πριν από 10 χρόνια και μάλιστα είχε ρυθμίσει την κάθε λεπτομέρεια (μέχρι και αίθουσα στο Μαξίμ είχαν κλείσει), όμως ο γάμος ματαιώθηκε μόλις δύο μέρες πριν. Οι λόγοι παραμένουν μέχρι και σήμερα άγνωστοι, όμως τι σημασία έχει; Κάλλιο αργά παρά ποτέ!