Τα ψέματα ήταν η αιτία!

13.01.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, "Κάλλιο αργά, παρά ποτέ" λέει ο ημών σοφός λαός και το αυτό έπραξε η Τζένιφερ Λόπεζ. Η διάσημη αοιδός, μετά από δύο χρόνια, έσπασε την σιωπή της και μίλησε για την σχέση της με τον Πάφι Ντάντι.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


"Κάλλιο αργά, παρά ποτέ" λέει ο ημών σοφός λαός και το αυτό έπραξε η Τζένιφερ Λόπεζ. Η διάσημη αοιδός, μετά από δύο χρόνια, έσπασε την σιωπή της και μίλησε για την σχέση της με τον Πάφι Ντάντι. Από τα λεγόμενα της είναι ηλίου φαεινότερο πως η Τζένιφερ δεν έχει και τις καλύτερες των αναμνήσεων με τον διάσημο ράπερ. Ο λόγος είναι απλώς: ο Παφι είναι ένας ψεύτης και μισός.

Ο Πινόκιο, για να καταλάβεις, μπροστά του είναι ένα έντιμο και ειλικρινέστατο παιδί. Η Λοπέζ, στην αρχή κατάπινε το πικρό ποτήρι της ψευτιάς του καλού της, όμως σιγά σιγά άρχισε η γυναίκα και μάζευε, ώσπου στο τέλος ήρθε κι...έσκασε. Ο έρωτας τους - όπως παρατήρησε - έπαψε να υπάρχει, εξαιτίας των ψεμάτων. Πάντως, να είσαι σίγουρη πως έρωτας υπήρξε και μάλιστα μεγάλος. Για όσους, δε, διατηρούν τις αμφιβολίες τους, η Τζένιφερ τους παραπέμπει στον Ντάντι. Καλά, ρώτα το μπάρμπα μου τον ψεύτη!

Τώρα, όμως, η Λατίνα ντίβα δεν έχει τέτοιου είδους προβλήματα, διότι ο Μπεν Αφλεκ, αν και ηθοποιός, στην προσωπική του ζωή δεν είναι καθόλου υποκριτής. Λίγα λόγια και σταράτα είναι ο Μπεν και η καλή του πολύ το εκτιμάει αυτό. Είδες, ποιος είναι ο άνδρας ο σωστός, ο ειλικρινής;