Για τα μάτια του Κλούνεϊ

13.01.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, για ακόμη μία φορά το ζεύγος Τζούλια Ρόμπερτς - Ντάνυ Μόντερ αντιμετωπίζει προβλήματα ζήλιας στον γάμο του, αυτή την φορά όμως προερχόμενα από τον άντρα του σπιτιού.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Για ακόμη μία φορά το ζεύγος Τζούλια Ρόμπερτς - Ντάνυ Μόντερ αντιμετωπίζει προβλήματα ζήλιας στον γάμο του, αυτή την φορά όμως προερχόμενα από τον άντρα του σπιτιού. Ο Μόντερ τον τελευταίο καιρό έχει την εντύπωση - για την ακρίβεια, μαύρα φίδια ζώνουν τον άνθρωπο - ότι η καλή του τον απατάει με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ! "Τι λες τώρα;" θα αναρωτηθείς εσύ και δίκιο θα έχεις.

Ο Ντάνυ άρχισε να πιστεύει ότι μικρά κερατάκια φυτρώνουν στο κούτελο του, όταν η Τζούλια και ο Τζόρτζ συνεργάστηκαν ξανά, στην ταινία Confessions o a Dangerous Mind. Σε αυτήν, ο Κλούνεϊ είναι ο σκηνοθέτης και η Ρόμπερτς η πρωταγωνίστρια, οπότε λογικό κι επόμενο ήταν οι δυο τους να συνεργάζονται στενά. "Μα τόσο στενά;" απόρησε ο Μόντερ, ο οποίος πήγε μέχρι τον Καναδά (όπου γίνονταν τα γυρίσματα) προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τι συμβαίνει με τα "φιλαράκια". Γιατί, θα γνωρίζεις πως οι δύο διάσημοι ηθοποιοί συνδέονται φιλικά εδώ και χρόνια, ενώ κατά καιρούς πολλά είχαν ακουστεί για το τι σόι φίλοι είναι.

Ο κάμεραμαν, λοιπόν, στο ταξίδι της...αποκάλυψης, είδε τους δύο φίλους να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας (και δεν ήταν επειδή κατέφθασε η αφεντιά του) και να έχουν ένα χαμόγελο αινιγματικό, σαν της Τζοκόντα ένα πράγμα. Οι ίδιοι απέδωσαν το γεγονός στο ότι όλο το βράδυ έπαιζαν play station. Κι εδώ που τα λέμε, ξέρεις τι χαρά σου δίνει να παίζεις Tomb Raider; Ο σύζυγος, πάντως, δεν έδειξε να το χάβει και για του λόγου το αληθές ένας φίλος του δήλωσε σε γνωστό περιοδικό πως η Τζούλια περνάει πολλές μα πάρα πολλές ώρες με τον Κλούνεϊ, με αποτέλεσμα να ανησυχεί ο Μόντερ. Μα άδικο έχει ο άνθρωπος;