Φάρμα επωνύμων

13.01.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, "Ζητούνται εκπρόσωποι της ελληνικής show biz, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά τις χάρες της φύσης και να ζήσουν για 15 μέρες ως αγρότες της δεκαετίας του '50. Σε ένα μαγευτικό μέρος στα Βασιλικά της Εύβοιας,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Ζητούνται εκπρόσωποι της ελληνικής show biz, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά τις χάρες της φύσης και να ζήσουν για 15 μέρες ως αγρότες της δεκαετίας του '50. Σε ένα μαγευτικό μέρος στα Βασιλικά της Εύβοιας, χωρίς φως, νερό, τηλέφωνο και λοιπές σύγχρονες ανέσεις, αλλά με μπόλικες κάμερες, οι επώνυμοι θα μπορέσουν να αναπτύξουν το ταλέντο τους στο άρμεγμα της αγελάδας, στο σκάλισμα του κήπου, στο κάψιμο του φουσκιού και σε άλλες δουλειές. Προϋπηρεσία δεν είναι απαραίτητη". Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι η αγγελία για την εύρεση διάσημων Ελλήνων, οι οποίοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στην "Φάρμα Νο2" ή αλλιώς "Φάρμα επωνύμων".

Η ιδέα είναι τω όντι δελεαστική και μάλλον κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν οι άνθρωποι του Mega και αποφάσισαν να προχωρήσουν στο τολμηρό αυτό εγχείρημα. Λέγεται, λοιπόν, πως η παραγωγή άρχισε το ψάξιμο, κάνοντας πρόταση σε διάφορους επωνύμους, οι οποίοι θα μπορούσαν να πάρουν μέρος. Από τις πρώτες επιλογές ήταν ο Γιώργος Αλκαίος, η Μπέτυ Μαγγίρα και ο Βλάσης Μπονάτσος, εκ των οποίων οι δύο πρώτοι αρνήθηκαν ευγενικά, διότι δεν μπορούν να αφήσουν τις δουλειές του και να αποσυρθούν έστω για δύο εβδομάδες στην Εύβοια. Ο Μπονάτσος, πάλι, είδε θετικά την πρόταση και δεν αποκλείεται καλώς εχόντων των πραγμάτων να πάρει μέρος.

Παρόλες τις αρνήσεις που εισέπραξε η παραγωγή δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε το ψάξιμο, ενώ όπως λέγεται έχει πάρει το o.k. από δύο άλλους "επωνύμους" την Πωλίνα Σαντολοβάκη (μανεκέν και μόνιμη θαμώνα στης Τατιάνας) και τον Απόστολο Σουγκλάκο. Ωστόσο, αν δεν συμπληρωθεί σύντομα το...ρόστερ, η ιδέα μάλλον θα μείνει στο...συρτάρι.