"Σφαγή" για το καπέλο της Βανδή

10.01.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, μπορούσες ποτέ να φανταστείς πως ένα καπέλο του μπέιζμπολ με τα αρχικά "Δ.Β" θα πουλιόταν προς 700 ευρώ; Όχι, αλλά έλα που έγινε και το καπελάκι που φοράει η Δέσποινα Βανδή
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Μπορούσες ποτέ να φανταστείς πως ένα καπέλο του μπέιζμπολ με τα αρχικά "Δ.Β" θα πουλιόταν προς 700 ευρώ; Όχι, αλλά έλα που έγινε και το καπελάκι που φοράει η Δέσποινα Βανδή στην έναρξη του προγράμματος στο REX, πουλήθηκε με το αστρονομικό αυτό ποσό. Ο νέος κάτοχος του αξεσουάρ, εκτός από πιστός φαν της αοιδούς είναι και μέγας φιλάνθρωπος, διότι η αγορά έγινε στα πλαίσια του πλειστηριασμού αγαπημένων αντικειμένων καλλιτεχνών και τα έσοδα θα πάνε στο Κέντρο Συμπαράστασης Παιδιών και Οικογένειας.

Στον πλειστηριασμό που διοργάνωσε το MAD TV, από τις αρχές Δεκεμβρίου, έγινε πραγματική σφαγή με τους χιλιάδες θαυμαστές να δίνουν μάχη για το ποιος θα εξασφαλίσει το αντικείμενο - φετίχ του αγαπημένου του καλλιτέχνη. Στην δημοπρασία προσέφεραν εκτός της Βανδή, η Καίτη Γαρμπή, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Γιάννης Βαρδής, ο Γιώργος Αλκαίος, ο Διονύσης Σχοινάς, ο Γιώργος Λεμπέσης, η Έλλη Κοκκίνου, ο Κωνσταντίνος των ΟΝΕ και τέλος, ο Νίνο του "Fame Story" και ο Γιώργος Ελευθέρας του "Bar", διότι κάθε εκδήλωση θέλει...τον reality αοιδό της.

Σε πιο δημοφιλή αντικείμενα αναδείχθηκαν το καπέλο της Βανδή και του Νίνο, που μάλιστα έφθασε να χτυπηθεί στα 350 ευρώ. Λογικά, το ποσό αυτό αποτελεί έκπληξη, αλλά μην σε ξενίζει. Εδώ, κόβουνε -στην κυριολεξία - τις φλέβες τους για τον Fameστορίτη, δεν θα αγόραζαν το καουμπόικο καπελάκι του; Πολύ καλά πήγε και το λεοπαρδαλέ σακάκι του Ρέμου, που πουλήθηκε για 340 ευρώ. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η δερμάτινη ζώνη και τα μανικετόκουμπα του Γιώργου Μαζωνάκη, ενώ ακολουθεί η κούκλα από την προσωπική συλλογή της Καίτης Γαρμπή. Αμέσως μετά είναι η κιθάρα του Διονύση Σχοινά, που πουλήθηκε έναντι 235 ευρώ. Τα ακριβά ρολόγια της Νατάσσας Θεοδωρίδου και της Έλλης Κοκκίνου, δεν μπορώ να πω πως εκτιμήθηκαν και τόσο κι έτσι πουλήθηκαν προς 180 και 125 ευρώ αντίστοιχα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ