Χώρισε ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Yeeeees!

29.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τόσα βουντού κάναμε, τόσες κούκλες Σάρα Λάρσον ? στριπτιζέζ χαλάσαμε, σιγά μην δεν καταφέρναμε να μείνει ο Τζορτζ Κλούνεϊ και πάλι ελεύθερος! Το τι χαρά πήρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τόσα βουντού κάναμε, τόσες κούκλες Σάρα Λάρσον στριπτιζέζ χαλάσαμε, σιγά μην δεν καταφέρναμε να μείνει ο Τζορτζ Κλούνεϊ και πάλι ελεύθερος! Το τι χαρά πήρα (μαζί και όλες οι φαν του διάσημου ηθοποιού) με τα νέα ότι ο Τζορτζ «σχόλασε» με συνοπτικές διαδικασίες την Σάρα, δεν περιγράφεται.

Δε λέω, καλό και συμπαθητικό κορίτσι η Σάρα, αλλά δεν κάνει για κορίτσι του Κλούνεϊ και μάλιστα τόσο καιρό. Άσε, που ο ηθοποιός ήταν τσιμπημένος μαζί της και τον ένα χρόνο που ήταν ζευγάρι, την κυκλοφορούσε παντού. Από επίσημες πρεμιέρες και πάρτι, μέχρι και στα Όσκαρ την πήρε και ήταν αυτή η πρώτη φορά που ο Κλούνεϊ πάτησε το κόκκινο χαλί μαζί με μία αγαπημένη του.

Μάλιστα, τον Μάρτιο κυκλοφόρησαν φήμες ότι το ζευγάρι πρόκειται να αρραβωνιαστεί στη βίλα του Τζορτζ, στη λίμνη Κόμο και η καρδιά όλων μας έφυγε από τη θέση της. Γι’ αυτό, τα νέα του χωρισμού τους ξάφνιασε τους πάντες - τις γυναίκες πάντα ευχάριστα - αφού τίποτα δεν έδειχνε να επισκιάζει την ευτυχία του ζεύγους. Ακόμη και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πριν καιρό κι έδειχναν την Λάρσον σε μεγάλα ξεσαλώματα κι ερωτικές περιπτύξεις με πελάτες, του κλαμπ όπου εργαζόταν πριν γνωρίσει τον ηθοποιό, δεν δημιούργησαν πρόβλημα στη σχέση τους.

Τότε, ο αγαπημένος της την είχε στηρίξει και για να κλείσει τα στόματα των επικριτών και κακών ανθρώπων, πήρε την αγαπημένη του στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας, «Leatherheads», ενώ τον συνόδευσε και στο πάρτι γενεθλίων του, που διοργάνωσε ο Τζόρτζιο Αρμάνι. Άσε, που πριν λίγες μέρες η Λάρσον δήλωσε σε γνωστό περιοδικό ότι ο Τζορτζ είναι «διασκεδαστικός και γλυκός». Να πείραξε αυτό τον Κλούνεί και να χώρισαν; Μπααα. Πάντως, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού απέφυγε να τοποθετηθεί στο θέμα, δηλώνοντας ότι ποτέ δε σχολιάζει τα προσωπικά του πελάτη του. Η Σάρα, πάλι, τα μάζεψε τα πράγματα κι έφυγε από το σπίτι του και δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν για τον χωρισμό. Να σου πω; Λίγο μας νοιάζει. Αρκεί, που ο Τζορτζ είναι και πάλι μόνος!