Τους "έπιασαν" στις τουαλέτες!

28.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μέσα στη μέση του δρόμου φιλιόμαστε, στις τουαλέτες χαλβαδιαζόμαστε, έχουμε γίνει πλέον θέαμα ακατάλληλο για ανηλίκους. Κι ενηλίκους»! Ο λόγος για την Κέιτ Χάντσον και το νέο αγαπημένο της, Λανς Αρμστρονγκ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μέσα στη μέση του δρόμου φιλιόμαστε, στις τουαλέτες χαλβαδιαζόμαστε, έχουμε γίνει πλέον θέαμα ακατάλληλο για ανηλίκους. Κι ενηλίκους»! Ο λόγος για την Κέιτ Χάντσον και το νέο αγαπημένο της, Λανς Αρμστρονγκ, οι οποίοι δεν μπορούν με τίποτε να κρύψουν το πάθος και τον έρωτά τους, που φούντωσε τις τελευταίες μέρες. Το νέο ζευγάρι, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί φιλιέται, αγκαλιάζεται αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους που απλά παρακολουθούν το ασυγκράτητο ζευγάρι.

Δυστυχώς για εμάς κανένας παπαράτσι δεν έχει καταφέρει να απαθανατίσει τις ερωτικές στιγμές τους, αλλά τα σχόλια των διάφορων αυτοπτών μαρτύρων είναι αρκετά για να μας μεταφέρουν στο... κλίμα. Βούιξαν οι Κάννες με το ζευγάρι, που στο πάρτι των Dolce & Gabbana κάποιος από τους καλεσμένους τους έπιασε στις τουαλέτες να.... Ξέρεις τι. Αλλά ήταν κι άτυχος ο δύσμοιρος, αφού πήγε στις τουαλέτες μόλις εκείνοι είχαν τελειώσει τη «δουλειά» τους. Αχ, αχ. Ένα λεπτό νωρίτερα να πήγαινε.

Τέλος πάντων. Τόσο η Χάντσον όσο και ο Αρμστρονγκ δεν έδειξαν να πανικοβάλλονται που τους είδε ο καλεσμένος. Το αντίθετο, ήταν μες στα χαμόγελα και τα πονηρά γέλια. Εμ, τόσο ωραία πέρασαν, να μη γελάσει το χειλάκι τους; Οι δύο ερωτευμένοι όλη τη βραδιά είχαν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον. Βόμβα να έσκαγε δίπλα τους, δεν θα έπαιρναν χαμπάρι, ενώ χόρευαν στην πίστα λες και ήταν μόνοι τους στο χώρο. Κι εντάξει η Κέιτ είναι μικρό κορίτσι - 29 Μαϊων - είναι όλο ενθουσιασμό. Ο Αρμστρονγκ; Που τον είχαν όλοι για σοβαρό άνθρωπο; Αυτά έχει όταν.... «αγαπάς, αγαπάς μια πιτσιρίκα, που είναι όλο τρέλα, όλο γλύκα»!