"Πράκτορας 007" εναντίον...ναρκωτικών

14.02.2001
Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα του Πίρς Μπρόσναν με τα παιδιά του. Μετά το σοβαρό ατύχημα του γιού του το περασμένο καλοκαίρι, ένας νέος "πονοκέφαλος" βασανίζει τον "Τζέημς Μπόντ". Κι αυτή τη φορά είναι μεγάλος, καθώς η 28χρονη κόρη του Σαρλότ ξανάμπλεξε με τον κόσμο των ναρκωτικών.
Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα του Πίρς Μπρόσναν με τα παιδιά του. Μετά το σοβαρό ατύχημα του γιού του το περασμένο καλοκαίρι, ένας νέος "πονοκέφαλος" βασανίζει τον "Τζέημς Μπόντ". Κι αυτή τη φορά είναι μεγάλος, καθώς η 28χρονη κόρη του Σαρλότ ξανάμπλεξε με τον κόσμο των ναρκωτικών. Η Σαρλότ - κόρη της νεκρής συζύγου του Μπρόσναν από προηγούμενο γάμο - είχε στο παρελθόν κάνει άλλες δυο απόπειρες απεξάρτησης σε ειδική κλινική του Λονδίνου. Την τελευταία φορά όλοι πίστεψαν πως ο εφιάλτης τελείωσε, καθώς η ίδια ζούσε ευτυχισμένες στιγμές με το σύζυγό της και το παιδί τους.
Τελικά, όπως απεδείχθη με την πρώτη "στραβοτιμονιά" η 28χρονη λύγισε. Αιτία -λένε- είναι η κατάθλιψη που έπαθε τις ημέρες των Χριστουγέννων, καθώς δεν μπόρεσε να πάει στις ΗΠΑ κοντά στον Μπρόσναν και την εκεί οικογένειά της εξαιτίας μιας ανεμοβλογιάς που κόλλησαν οικογενειακώς. Η παιδική αρρώστια είναι επικίνδυνη για τις έγκυες γυναίκες και η σύντροφος του γοητευτικού ηθοποιού διανύει τους τελευταίους μήνες της κυήσεώς της.
Ο Μπρόσναν αυτόν τον καιρό βρίσκεται στο Λονδίνο κοντά στην κόρη του, "εγκαταλείποντας" για μια ακόμη φορά τη μέλλουσα σύζυγό του. Αυτή -προς το παρόν- δεν έχει αντιδράσει, διότι καταλαβαίνει πως τον καλεί το πατρικό καθήκον. Ως πότε, όμως θα αντέξει; Λέμε εμείς.