Φαρμάρχης ο Ντέμης Νικολαϊδης

07.01.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, να γίνει κάποτε μέγας Φαρμάρχης ήταν το όνειρο του Ντέμη Νικολαϊδη, ο οποίος τώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν την πραγματοποίηση του. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής αγόρασε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Να γίνει κάποτε μέγας Φαρμάρχης ήταν το όνειρο του Ντέμη Νικολαϊδη, ο οποίος τώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν την πραγματοποίηση του. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής αγόρασε πριν λίγες μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αλεξανδρούπολη, μία έκταση 20 στεμμάτων, την οποία σκέφτεται να μετατρέψει σε μία υπερσύγχρονη φάρμα. Μέσα σε αυτή, πέρα από τα γνωστά ζώα: κοτούλες, κατσικάκια, πάπιες, χήνες, θα βάλει στρουθοκαμήλους και Βίσονες, διότι πώς να το κάνουμε μία in φάρμα θέλει τον...Βίσονα της.

Η συγκεκριμένη αγορά βρήκε απόλυτα σύμφωνη την αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή, της οποίας η προοπτική να γίνει γυναίκα φαρμάρχη της καλάρεσε και πολύ μάλιστα. Άσε, που ο συγκείμενος τόπος θα είναι και το ησυχαστήριο τους, όπου μακριά από τα φώτα και τον κόσμο θα ζουν ανενόχλητοι τον έρωτα τους. Πέρα, όμως από το ρομαντικό της υπόθεσης, η συγκεκριμένη φάρμα αποτελεί και μία καλή επένδυση και τα 200 εκατομμύρια που ξόδεψε για να αγοράσει την γη και τα υπόλοιπα που θα δώσει για να την φτιάξει δεν θα πάνε χαμένα.

Ο Ντέμης ως φαίνεται εκτός από καλός μπαλαδόρος είναι και δαιμόνιο επιχειρηματικό μυαλό, όπου τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει τις επενδύσεις, με τις περισσότερες να είναι εντός των ορίων της ιδιαίτερης πατρίδας του. Το καμάρι της Αλεξανδρούπολης έχει αγοράσει πολύ τόπο στην πόλη (έτσι που το πάει θα γίνει και μέγας τσιφλικάς) ενδεικτικό της αγάπης που τρέφει για τα μέρη του. Οι εργασίες στην φάρμα θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα και το ζευγάρι περιμένει πως και πώς να τελειώσουν για να πάνε να μείνουν. Μάλιστα, σκοπεύουν να φτιάξουν μέσα σε αυτήν και ένα "σούπερ ουάου" σπίτι, που τύφλα να έχουν άλλες εξοχικές κατοικίες.