Νότης, Γρηγόρης, Θάνος οι μεγάλοι νικητές

01.01.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πλουσιότερη κατά τρεις φερέλπιδες αοιδούς είναι από την παραμονή Πρωτοχρονιάς η ελληνική δισκογραφία. Ο Νότης, ο Γρηγόρης και ο Θάνος είναι οι «καλύτεροι» σπουδαστές της «μεγάλης του Fame Ακαδημίας».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Πλουσιότερη κατά τρεις φερέλπιδες αοιδούς είναι από την παραμονή Πρωτοχρονιάς η ελληνική δισκογραφία. Ο Νότης, ο Γρηγόρης και ο Θάνος είναι οι «καλύτεροι» σπουδαστές της «μεγάλης του Fame Ακαδημίας» (και όπως αποδείχθηκε τα τάλαντα με το μεγαλύτερο ρεύμα), κερδίζοντας πανηγυρικά το μεγάλο έπαθλο που είναι η υπογραφή συμβολαίων με την Heaven. Μεγάλη έκπληξη και απορία προκάλεσε το γεγονός ότι η Ελεάννα, η οποία είχε καταρρίψει κάθε ρεκόρ, αφού ήταν τις περσότερες φορές «προστατευόμενη του κοινού» έμεινε στην απ' έξω κατακτώντας την τέταρτη θέση. Η Φωτεινή (καλά κόψαμε φλέβες με την ερμηνεία της στο Δώδεκα) τερμάτισε πέμπτη, αλλά μαζί με την Ελεάννα ποσώς τις ενδιαφέρει καθώς οι προτάσεις θα πέσουν βροχή.

Ο νικητής των νικητών είναι ο Νότης, ακολούθησε ο Γρηγόρης και στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Θάνος, αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά; Στο live μαζεύτηκαν όλα τα τάλαντα του Fame, με την Ασπα να κλέβει και πάλι την παράσταση. Είπε ένα τραγούδι σε στίχους - μουσική του αγαπημένου της Γιάννη, ενώ στις δηλώσεις της δεν παρέλειψε να ρίξει τα γνωστά καρφιά της. Και μια που είπαμε για καρφιά, σε ένα ζωντανό του εν λόγω reality δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα αλληλοκαρφώματα. Το Fame σέβεται τον εαυτό του γι αυτό και για το φινάλε του κράτησε τα καλύτερα μαχαιρώματα. Η Εύη Δρούτσα, εκλεκτό μέλος της κριτικής επιτροπής, πήρε τον λόγο κιέσφαξε με το βαμβάκι την Κατερίνα Κούκα. Καταρχήν διαχώρισε την θέση της από την κόντρα Ασπα-Κούκα κι αφού ξεκαθάρισε πως διαφωνεί κάθετα, της έριξε την σπόντα επειδή δεν παραβρέθηκε στο live, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η Κούκα με link από το καμαρίνι της πήρε τον λόγο, αλλά μέρες αγάπης που είναι απάντησε σε χαμηλούς τόνους. Κρίμα γιατί είχα όρεξη για μαλλιοτραβήγματα. Καπάκι είχαμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε τηλεφωνική σύνδεση, πέταξε την κακία του για τον Βαρδή, αλλά ο τελευταίος δεν απάντησε, διότι είπαμε ήταν μέρα αγάπης. Και μέσα σε όλο αυτό τον πανικό, η Ασπα καθόταν απ' έξω και γελούσε που «παλικάρια και παλικαρούδες» σφάζονταν για πάρτη της. Και σε μια τέτοια μέρα αγάπης δεν θα μπορούσαν να λείψουν παντός τύπου κακίες και σπόντες, με πρώτη και καλύτερη αυτή του Βαρδή στο Νότη. «Ο Νότης κάνει περισσότερο για ηθοποιός, παρά για τραγουδιστής αφού δεν διαθέτει φωνή» Ουπς, κακία αλλά μεταξύ μας αυτή ήτο η αλήθεια. Το Νότη ποσώς βέβαια τον ένοιαξε καθότι το πολυπόθητο συμβόλαιο το τσάκωσε και δεν πα να λένε οι άλλοι ο, τι θέλουν.