Η Ειρήνη νικήτρια της Φάρμας

01.01.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, την παράδοση που θέλει τους άνδρες να είναι οι μεγάλοι νικητές στα reality παιγνίδια, έσπασε πανηγυρικά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Ειρήνη. Η εν λόγω νέα είναι η μεγάλη νικήτρια της Φάρμας.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Την παράδοση που θέλει τους άνδρες να είναι οι μεγάλοι νικητές στα reality παιγνίδια, έσπασε πανηγυρικά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Ειρήνη. Η εν λόγω νέα είναι η μεγάλη νικήτρια της Φάρμας και μετά από μια τέτοια επιτυχία δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε: «Είθε τη νέα χρονιά στα reality να έχουμε πάντα τέτοιες γυναικείες διακρίσεις». Πάντως, στην διαδικασία της γνώσης, που όλοι την είχαν του πεταματού και την θεωρούσαν υπόθεση για μελετηρές κυρίες, ζήσαμε ακόμη μία φορά στιγμές συγκίνησης. Πέρα πάντα από τις πληροφορίες που πήραμε για την χρήση του αντιδιού και το πόσο γάλα κατεβάζει μία προβατίνα.

Ο Γιάννης στην μονομαχία των μονομαχιών αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και άνθρωπος που παίρνει εύκολα τα γράμματα. Με μία μελέτη του Βιβλίου της Φάρμας τις τελευταίες μέρες κατάφερε να σταθεί άξια στον τελικό και να χάσει το παραδάκι στο παραπέντε, εξαιτίας των κρεμμυδιών. Η μεγάλη νίκη της Ειρήνης πανηγυρίστηκε δεόντως από την υπόλοιπη παρέα ή κατά το Λάσκο «το καζάνι της Ειρήνης». Ο Αλέξης ήταν ο πιο εκδηλωτικός σα να είχε ο ίδιος κερδίσει τα λεφτά. Αν όμως πιστέψουμε τα ντοκουμέντα της Τατιάνας και της Λαμπίρη, με το δίκιο του ο «παλλίκαρος της Φάρμας» έκανε σαν μικρό παιδί, αφού η αγαπημένη του είναι η «αγρότισσα της χρονιάς».

Όσοι δεν έβραζαν στο «καζάνι της Ειρήνης» συμμετείχαν στις εκδηλώσεις, αλλά μάλλον χαίρονταν περισσότερο για τα βεγγαλικά που έβλεπαν να σκάνε πάνω από τον ουρανό της Φάρμας. Ο Γιάννης, πάντως, υποκλίθηκε στην αντίπαλο του και με τη σαμπάνια ανά χείρας και την ανωτερότητα που τον διακρίνει έλεγε και ξανά έλεγε πως τον «πήρε» δίκαια. Εδώ, τελείωσε ο κύκλος της Φάρμας κι άντε να δούμε πως θα βαστάξουμε χωρίς τον Λάσκο που τις τελευταίες μέρες μας έγινε και πάλι απαραίτητος.