Reality news

08.01.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, μία εβδομάδα έχει περάσει από το τέλος του ακαδημαϊκού έτους της "Μεγάλης του Fame Σχολής" και οι άνθρωποι αυτής συνεχίζουν να τρώγονται σαν τα κοκόρια.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


μία εβδομάδα έχει περάσει από το τέλος του ακαδημαϊκού έτους της "Μεγάλης του Fame Σχολής" και οι άνθρωποι αυτής συνεχίζουν να τρώγονται σαν τα κοκόρια. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την μία και το δίδυμο Κατερίνα Κούκα - Αντώνης Βαρδής από την άλλη, όλη την εβδομάδα έχουν πάρει σβάρνα τα κανάλια και τις εφημερίδες (μόνο σ' εμάς δεν έχετε έρθει παιδιά. Γιατί ε; ), όπου ο ένας ράβει και ο άλλος ξηλώνει. Οι κατηγόριες πάνε κι έρχονται, η χολή μια χαρά στάζει και τα σχόλια επιπέδου παιδιού δημοτικού πάνε σύννεφο. Στην κόντρα αυτήν, την πλεονεκτικότερη θέση κατέχει ο Ανδρέας, ο οποίος έχει πια μετατρέψει τον Πρωινό Καφέ σε "βήμα του Μικρούτσικου" και επί τρεις ολόκληρες ώρες μιλάει και μιλάει και μιλάει για Βαρδή, Κούκα, Ασπα και τα συναφή. Καλεσμένους εννοείται πως έχει και είναι η Ασπα και τα άλλα παιδιά καθώς και άσχετοι με το Fame που δεν είχαν τι να κάνουν στο πρωινό τους και πήγαν μέχρι του Ανδρέα να πιουν έναν καφέ μέχρι να ανοίξει το μάτι τους.

Κι ενώ τα "στελέχη" της Σχολής.... σφάζονται με το βαμβάκι, οι απόφοιτοι (νικητές και μη) πηγαίνουν στα "πολιτιστικά κέντρα" για μια πρώτη επαφή με το εργασιακό τους περιβάλλον. Κι επειδή πάνω απ' όλα προέχει η διασκέδαση, του δίνουν και καταλαβαίνει. Ήταν, δε, τόσο τσακίρ το κέφι τους στο "Ρομέο" τις προάλλες, που τα κορίτσια ανέβηκαν στο τραπέζι για τον "επιτραπέζιο" χορό της κοιλιάς και τα αγόρια με πρώτο και καλύτερο το Νότη, πήραν το μικρόφωνο και είπαν ένα τραγουδάκι.

Και κλείνουμε με την Φάρμα, όπου η κατά Λάσκον "black widow" (κατά κόσμο Ελένη) για πρώτη φορά ξέσπασε σε κλάματα. Το πρωί της Τρίτης πήγε στο "Σαν στο σπίτι σας" με την Αννα και σαν ήρθε η κουβέντα στην φαμίλια της, έβαλε τα κλάματα διότι η κοπέλα πολύ τους αγαπάει τους δικούς της ανθρώπους. Α, μπερ δε γουέι, η μεζονέτα στην Κηφισιά και το κάμπριο αυτοκίνητο που μόστραρε η Ελένη στο βίντεο - γνωριμίας δεν είναι δικά της. Ενός συνάδελφου ήταν και της τα νοίκιασε με την ώρα. Το είπε η γυναίκα και ξαλάφρωσε. Μήπως αυτό ήταν το μυστικό της που γνώριζε ο Γιάννης; Γιατί, αν ήταν αυτό σιγά το πράγμα. Η βόμβα θα έσκαγε αν μαθαίναμε ότι μένει σε τριάρι στα Κ. Πατήσια και η πολυεθνική που δουλεύει είναι ένα κατάστημα φιρμάτων εσωρούχων!