Εκτός Φάρμας η Ρούλα

24.12.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Συνηθισμένοι να βλέπουμε στην Φάρμα μονομαχίες μεταξύ φιλενάδων, το βράδυ της Δευτέρας παρακολουθήσαμε ακόμη μία (την τελευταία πριν τον μεγάλο τελικό) ανάμεσα στις πάλαι ποτέ φίλες και συγκάτοικοι στην σοφίτα, την Πέτρα και την Ρούλα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Συνηθισμένοι να βλέπουμε στην Φάρμα μονομαχίες μεταξύ φιλενάδων, το βράδυ της Δευτέρας παρακολουθήσαμε ακόμη μία (την τελευταία πριν τον μεγάλο τελικό) ανάμεσα στις πάλαι ποτέ φίλες και συγκάτοικοι στην σοφίτα, την Πέτρα και την Ρούλα. Η διαδικασία που αγωνίστηκαν ήταν το βιβλίο της Φάρμας και προς μεγάλη μας ευχαρίστηση μάθαμε πολλά και χρήσιμα πράγματα, όπως ότι το αντίδι προέρχεται από την Ινδία και ότι η προβατίνα κατεβάζει 200 κιλά γάλα.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Πέτρα κι αυτό, διότι η Ρούλα την πάτησε με ένα αιθέριο έλαιο. Τι να το κάνεις. Αμα δεν σε θέλει η τύχη, δεν πάει να έχεις «ξεκοκαλίσει» το βιβλίο, σου τυγχαίνει μία κουλή ερώτηση και παίρνεις τον δρόμο για τον πολιτισμό, στην στροφή επάνω που πας βουρ για τον τελικό. Έτσι, τα τέσσερα εναπομείναντα «παιχτούρια» Αννα, Ειρήνη, Γιάννης και Πέτρα θα διεκδικήσουν τα 150 χιλιάδες ευρώ.

Την επομένη της μονομαχίας κατέφθασαν και οι παλιοί παίκτες, προκειμένου να μείνουν μία εβδομάδα και να ψηφίσουν την τελική δυάδα. Πρώτο πλάνο στην μεγάλη επιστροφή ήταν ο Λάσκος, ο οποίος σαν τον Εξολοθρευτή ένα πράγμα φώναζε «we are back». Αντε ρε, καλώς ήρθατε!

Στο μεταξύ, απ' ότι φαίνεται το γέλιο το μεγάλο δεν θα πέσει με τον Λάσκο, αλλά με τους υπόλοιπους οι οποίοι έξω είδαν τι έλεγαν για αυτούς οι μέσα κι έχει να γίνει τις μέρες αυτές στην Φάρμα, της τρελής το πανηγύρι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ρούλα με την Ειρήνη. Α, ρε γλέντια Χριστουγεννιάτικα.


Δήμητρα Ζάρκου