Ανω-κάτω η Φάρμα!

30.12.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, στην Φάρμα της "φαγωμάρας" οι εκπλήξεις δεν έχουν τελειωμό κι άμα δεν δούμε τον τελικό νικητή να παίρνει στα χέρια του την επιταγή με τα ευρώ, δεν θα είμαστε σίγουροι για το τι μας ξημερώνει.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην Φάρμα της "φαγωμάρας" οι εκπλήξεις δεν έχουν τελειωμό κι άμα δεν δούμε τον τελικό νικητή να παίρνει στα χέρια του την επιταγή με τα ευρώ, δεν θα είμαστε σίγουροι για το τι μας ξημερώνει. Εκεί, που είπαμε "άντε να μαζευτούν να ψηφίσουν" ήρθε η μεγάλη έκπληξη από την Πέτρα. Η εν λόγω νέα, που τις τελευταίες μέρες ήταν δακτυλοδεικτούμενη από τους συμπαίκτες της ως η "γλείφτρα της Φάρμας" άφησε άπαντες άφωνους με την απόφαση της να απέχει από τον τελικό.

Ο Γρηγόρης, ο οποίος ήταν παρών στην μεγάλη ανακοίνωση, εις μάτην προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη. Εκείνη ήταν κάθετη στην απόφαση της, δηλώνοντας πως δεν θέλει να συμμετάσχει επειδή δεν έχει ανάγκη τα λεφτά κι επειδή δεν συμφώνησαν οι τέσσερις μονομάχοι να τα δώσουν για κοινωφελή σκοπό. Οι λόγοι δεν έπεισαν και πολλούς, διότι πως να τα κάνουμε, υπάρχει τυφλός που να μην θέλει το φως του; "Είμαι νέα, θα δουλέψω και θα βγάλω τα λεφτά" είπε. Ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει καθώς όλοι μας είμαστε νέοι, αλλά 50 εκατομμύρια δεν τα βγάζουμε τόσο εύκολα και χωρίς κόπο.

Έτσι, για τους πραγματικούς λόγους της απόφασης της, θα ασπαστώ την άποψη του πάνσοφου Λάσκου, ο οποίος με μία φράση τα είπε όλα: "την έφαγαν την κοπέλα με τις κατηγόριες τους". Και ο νοών νοήτω. Έλα, όμως, που η Πέτρα δεν υπολόγισε καλά και η "ηρωική" της έξοδο από την τελική τετράδα σήμανε και την.....ηρωική της έξοδο από την Φάρμα.
Την θέση της την παίρνει η Ρούλα ως η αμέσως επόμενη αποχωρήσασα και παρόλο που η ίδια δεν ήθελε να συμμετάσχει είπε το "ναι", διότι η επόμενη επιλογή ήταν η Ελένη. "Σιγά μην αφήσω την Ελένη να πάει τελικό" είπε ορθά κοφτά η Ρούλα και πως αποφεύχθηκε ακόμη μία σύρραξη στην Φάρμα, ένας Θεός το ξέρει. Η Πέτρα μάζεψε τα μπογαλάκια της κι έφυγε από το παιγνίδι, πράγμα που σημαίνει μείον μία ψήφος για την κολλητή της Ρούλα. Κι αυτό ως φαίνεται ήταν που της στοίχισε τα μάλα. Στον Λάσκο, όμως, τι ήταν εκείνο που τον έκανε να κλαίει σαν μικρό παιδί. Η αποχώρηση της Πέτρας ή το γεγονός ότι στις μέρες μας λείπουν νέοι με τσαγανό; Γιατί πως να το κάνουμε μια τέτοια απόφαση θέλει το...τσαγανό της!