Τετ-α-τετ Βίσση - Βανδή!

23.12.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, η μοιραία συνάντηση που όλοι περιμένανε ξανά έγινε. Η Αννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, προσκεκλημένες από το ίδιο άτομο: τον Πέτρο Κωστόπουλο.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Η μοιραία συνάντηση που όλοι περιμένανε ξανά έγινε. Η Αννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, προσκεκλημένες από το ίδιο άτομο: τον Πέτρο Κωστόπουλο. Τώρα, πως ο τελευταίος κατάφερε να πετύχει αυτό που άλλοι δεν κατόρθωσαν με τους γάμους, τις βαφτίσεις και τα γενέθλια που έκαναν, άγνωστο. Ωστόσο, είναι άξιο επαίνου καθώς είχε στο πάρτι του τις δύο γνωστές ντίβες, οι οποίες μάλλον πέρασαν μία από τις δυσκολότερες βραδιές της "επώνυμης" ζωής τους.

Λέγεται πως καμία δεν είχε στα υπόψη της πως θα είναι εκεί η άλλη, γι αυτό όλο τρέλα και κορδέλα προσήλθαν στον χώρο, ντυμένες και στολισμένες για την περίσταση. Φορούσαν αποκαλυπτικές μαύρες τουαλέτες (της Αννας ήταν τω όντι αποκαλυπτικότερη, άρα και καλύτερη) και τα συναφή. Όταν, λοιπόν, κατέφθασαν στο πάρτι και τους σφύριξαν τα μαντάτα, αρχικά ένιωσαν μία αμηχανία. Ειδικά, η Δέσποινα το έφερε πιο βαρέως, με αποτέλεσμα να της πάρει ώρα μέχρι να συνέλθει. Ευτυχώς που είχε τον Sakis Ρουβά δίπλα της και της έλεγε καμία κουβέντα. Δεν πειράζει, Δεσποινάκι αρχή είναι ακόμη. Με τον καιρό, θα μάθεις να χειρίζεσαι τέτοια κατάσταση ωσάν απόλυτη star.

Η Βίσση για παράδειγμα, δεν έδειξε να πολύ σκάει για την παρουσία της αντιπάλου, χορεύοντας, γελώντας και τραγουδώντας όλο το βράδυ με την παρέα της. Αυτή η συμπεριφορά λέγεται αλλιώς και "Πως μία ντίβα κάνει κρόσσια τα νεύρα του οχτρού" και η Αννούλα την χειρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο μεταξύ, λίγες μέρες πριν σε συνέντευξη της σε γνωστό περιοδικό δήλωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να δουλέψει με την Βανδή, για την οποία πιστεύει πως έχει αφήσει το στίγμα της στο ελληνικό τραγούδι. Επίσης και αυτή η συμπεριφορά λέγεται αλλιώς: "Πως μία ντίβα την σπάει στην οχτρό". Γιατί μεταξύ μας, περί τέτοιας τακτικής πρόκειται, διότι δεν πιστεύω πως πράγματι η Βίσση δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να εμφανιστεί με την Δέσποινα στο ίδιο κέντρο.