Φταίει το "κακό" μάτι;

13.02.2001
"Ραντεβού" με την ατυχία έκλεισε την προηγούμενη εβδομάδα η Άννα Δρούζα. Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια χτύπησε το πόδι της και η διάγνωση έδειξε ρήξη χιαστού. Και να φανταστείτε πως στην αρχή δεν διαφαινόταν η σοβαρότητα του. Η Δρούζα την ώρα του ατυχήματος είχε "υψηλή" συνομιλία με τον διευθυντή ειδήσεων του Alpha, Σταμάτη Μαλέλη.
"Ραντεβού" με την ατυχία έκλεισε την προηγούμενη εβδομάδα η Άννα Δρούζα. Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια χτύπησε το πόδι της και η διάγνωση έδειξε ρήξη χιαστού. Και να φανταστείτε πως στην αρχή δεν διαφαινόταν η σοβαρότητα του. Η Δρούζα την ώρα του ατυχήματος είχε "υψηλή" συνομιλία με τον διευθυντή ειδήσεων του Alpha, Σταμάτη Μαλέλη για θέματα της εκπομπής της "Κατάλληλο για όλους".
Την ώρα εκείνη κανείς δεν φαντάστηκε το κακό που θα επακολουθούσε, μια και πίστεψαν πως ήταν ένα απλό στραμπουληγματάκι που με ένα καλό μασάζ και "δέσιμο" θα περνούσε. Η αλήθεια, όμως ήταν άλλη καθώς η Δρούζα έπαθε ρήξη χιαστού κι έπρεπε να εγχειριστεί. Ναι καλά διαβάσατε. Έλα, όμως που η εποχή είναι άκρως ακατάλληλη -ελέω εκπομπής- και η εγχείρηση φαντάζει λύση...πολυτέλειας. Έτσι, μια και η Άννα έχει τα "μέσα" -βλέπε Νίκο Οικονόμου- ήρθε σε επαφή με ειδικούς οι οποίοι της συνέστησαν να ακολουθήσει ειδική αγωγή. Ίδια με αυτήν που ακολούθησε το καλοκαίρι ο αγαπημένος της Νικόλας. Από εμάς, "Περαστικά"!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ