Αννα: η ψυχολόγος της Φάρμας!

20.12.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, επειδή κάθε reality θέλει τον ψυχολόγο του, έτσι και στην Φάρμα τα χρέη αυτά εκτελεί με ευλάβεια η Αννα. Η τελευταία αρχηγός από την μέρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Επειδή κάθε reality θέλει τον ψυχολόγο του, έτσι και στην Φάρμα τα χρέη αυτά εκτελεί με ευλάβεια η Αννα. Η τελευταία αρχηγός από την μέρα που ανέλαβε τα νέα της καθήκοντα αποφάσισε να καινοτομήσει, μετατρέποντας το δωμάτιο της σε "γραφείο ψυχολόγου". Εκεί, καλεί τους εναπομείναντες συμπαίκτες της και τους βάζει να της λένε τι τους έκανε περήφανους και τι δυστυχισμένους την μέρα που πέρασε. Αυτοί στην αρχή ένιωσαν κομμάτι περίεργα, αλλά τελικά χρειάζονται πράγματι τον...ψυχολόγο τους.

Ο καλύτερος πελάτης μέχρι στιγμής είναι ο Γιάννης, ο οποίος τον τελευταίο καιρό περνάει μια δύσκολη φάση. Στης Αννας, λοιπόν, λέει τα παράπονα του, χύνει λίγα δάκρυα πόνου, ακούει με ευλάβεια της συμβουλές της κι αφού ανακουφίζεται την αγκαλίζει και φεύγει. Ο ρόλος της Αννας είναι τω όντι πετυχημένος κι εγώ δεν έχω να πω τίποτε περισσότερο από το: "Τρέμε Μικρούτσικε"!

Κατά τα άλλα, στην Φάρμα συνεχίζεται η κατάσταση "νευράκια κουρελάκια" με την Ειρήνη να είναι προ της νευρικής κρίσης. Έχει τόσα νεύρα, που ούτε την κλιμακτήριο να πέρναγε. Οι υπόλοιποι, πάντως, δείχνουν μία ανοχή στην περίπτωση της. Και πάμε τώρα στα του πρώτου μονομάχου. Η Αννα έχει ήδη καταλήξει ποια θα επιλέξει και κάτι μου λέει πως - για αρκετούς λόγους - θα είναι η Πέτρα. Σε μια τέτοια περίπτωση το πιο λογικό είναι να επιλέξει ως δεύτερη μονομάχο την Ειρήνη. Επειδή, όμως, μας έχουν συνηθίσει στις εκπλήξεις κι επειδή φθάσαμε στο τέλος και ισχύει το "Ο θάνατος σου, η ζωή μου" δύσκολα παίρνεις τέτοιο ρίσκο. Έτσι, ποια απομένει; Η Ρούλα, που η σωματική της διάπλαση και το πρόβλημα στο χέρι της βοηθούν στην παραμονή. Για να δούμε!