Όργιο φημών στο Fame!

19.12.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, οι ίντριγκες, οι φήμες -ενίοτε και τα φούμαρα - καλά κρατούν στο Fame Story, έξω και μέσα από την Ακαδημία. Τις τελευταίες μέρες, εκτός από τις απανωτές απαντήσεις των Μικρούτσικου - Ασπα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι ίντριγκες, οι φήμες -ενίοτε και τα φούμαρα - καλά κρατούν στο Fame Story, έξω και μέσα από την Ακαδημία. Τις τελευταίες μέρες, εκτός από τις απανωτές απαντήσεις των Μικρούτσικου - Ασπα στους Βαρδή - Κούκα και τούμπαλιν, που θυμίζουν το γνωστό: "Είπαμε στην γριά να χ?ει κι αυτή ξεκ..θηκε", ένα όργιο φημών ήρθε να ταράξει την ήδη έκρυθμη κατάσταση του παιγνιδιού. Γράφεται και λέγεται παντού, πως ο Αντώνης Βαρδής έβαλε στο Fame την Λίλιαν την οποία συστηματικά προωθεί, με απώτερο στόχο να καταταχθεί στους τρεις πρώτους, οι οποίοι ως γνωστών υπογράφουν συμβόλαιο με την Heaven.

Λέγεται επίσης, πως οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά καθώς στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί, ενώ οι σχέσεις τους είναι κάτι παραπάνω από φιλικές. Μέχρι που γράφτηκε πως ο φίλος της εν λόγω φερέλπιδας αοιδού είναι στην ορχήστρα του Βαρδή. Αλήθεια ή φούμαρο κανείς δεν γνωρίζει. Έστω, όμως, πως ισχύει το τελευταίο. Στην θέση της Λίλιαν θα τα "είχα πάρει" με τον γνωστό μου, διότι από τις τέσσερις φορές που συμμετείχε στο live, στις δύο είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Για τέτοια προώθηση μιλάμε!

Το όργιο φημών που έχει ξεσπάσει έκανε την παραγωγή να αναλάβει δράση και να προστατεύσει την ήδη δοκιμαζόμενη κριτική επιτροπή. Με ένα δελτίο Τύπου διευκρινίζει τον πραγματικό ρόλο της επιτροπής, η οποία δεν συμμετέχει στην επιλογή των παικτών. Πάντως, - στο εντελώς μεταξύ μας - αν ο Βαρδής ήθελε να προωθήσει την εν λόγω συμμετέχουσα γιατί να μην της έγραφε αυτός τραγούδια και να την έβγαζε ως το νέο ταλέντο; Τόσους και τόσους έχει ανακαλύψει σε όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας τους, δεν μπορούσε να βγάλει ακόμη μία;

Κατά τα άλλα, όλοι οι παίκτες του Fame συγκεντρώθηκαν για να ηχογραφήσουν ένα χριστουγεννιάτικο cd με το πολυφορεμένο πλέον "Last Christmas". Μαζί τους ήταν και η Ασπα, γύρω από οποία επίσης "παίζει" ένα όργιο φημών. Όπως ότι συναντήθηκε με τον Μίνωα Κυριακού, ότι υπέγραψε συμβόλαιο με την Heaven και άλλα πολλά, που μερικά είναι η πραγματικότητα.