Μετακομίζουν στις Βερμούδες οι Ντάγκλας

19.12.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, στις εξωτικές Βερμούδες θα μετακομίσει η φαμίλια του Μάικλ Ντάγκλας κατόπιν σφοδρής επιθυμίας του ιδίου και της συζύγου του, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Στις εξωτικές Βερμούδες θα μετακομίσει η φαμίλια του Μάικλ Ντάγκλας κατόπιν σφοδρής επιθυμίας του ιδίου και της συζύγου του, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Το ζευγάρι το σκέφτηκε καλά και κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα τέκνα τους, ο 2χρονος Ντίλαν και το μωρό που θα έρθει στον κόσμο τον Απρίλιο, πρέπει να μεγαλώσουν σε ένα ήσυχο μέρος, μακριά από την φασαρία, τα παπαράτσι και άλλα ενοχλητικά στοιχεία. Επιπλέον, για να έχουν "υγιή" παιδικά χρόνια θα πρέπει να μεγαλώσουν σε ένα μέρος, όπου θα εισπνέουν καθαρό αέρα, θα έχουν την θάλασσα δίπλα, αλλά και μπόλικο χώρο για να παίζουν.

Τι ιδανικότερο μέρος - για χοντρά πορτοφόλια - από τις Βερμούδες; Η αλήθεια είναι πως η Κάθριν βρισκόταν σε μεγάλο δίλημμα, διότι ήθελε τα παιδιά της να μεγαλώσουν στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Ουαλία. Ωστόσο, άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας και ανάμεσα στα δύο μέρη δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Άσε, που εκεί κατοικοεδρεύει σύσσωμο το Νταγκλέικο, πατήρ Κερκ Ντάγκλας, μάνα Ντάγκλας, αδέλφια, ανίψια και λοιποί συγγενείς. Έτσι, τα τέκνα τους και παρέα θα έχουν να παίζουν και ανθρώπους να τους προσέχουν, όταν οι γονείς θα βρίσκονται στο Χόλιγουντ για επαγγελματικούς λόγους.

Στις Βερμούδες, να σημειώσω, ο Μάικλ Νταγκλας διαθέτει μία πολυτελή έπαυλη (ολόκληρο συγκρότημα είναι), ενώ οι δύο διάσημοι ηθοποιοί δηλώνουν ξετρελαμένοι με το μέρος καθότι πέρα από την χλιδή του, παπαράτσι μάτι δύσκολα τους βρίσκει. Για το λόγο αυτό, επώνυμοι και πλούσιοι άνθρωποι, όπως ο Ντέιβιντ Μπόουι και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχουν χτίσει τα...φτωχικά τους και περνούν μεγάλο μέρος του χρόνου στις Βερμούδες.