Ο πόνος του Νίκολας Κέιτζ

20.12.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, αβάσταχτο πόνο έχει τον τελευταίο καιρό ο Νίκολας Κέιτζ και αιτία είναι το διαζύγιο του με την Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ. Παρόλο, που ο ηθοποιός ήταν αυτός που ήθελε
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Αβάσταχτο πόνο έχει τον τελευταίο καιρό ο Νίκολας Κέιτζ και αιτία είναι το διαζύγιο του με την Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ. Παρόλο, που ο ηθοποιός ήταν αυτός που ήθελε να τερματίσει τον μόλις τριών μηνών γάμο του, καταθέτοντας αίτηση διαζυγίου, το έχει πάρει επί πόνου, διότι δεν είναι ο, τι καλύτερο να σου διαλύεται τόσο γρήγορα το σπιτικό. Για το λόγο αυτό έχει πέσει σε μελαγχολία και δεν θέλει ούτε έξω να βγαίνει και να πνίγει τον πόνο του παρέα με τον...Τζόνι black label.

Οι φίλοι του δεν δείχνουν και πολύ κατανόηση στο δράμα του χωρισμένου που ζει, με αποτέλεσμα ο Κέιτζ να απομακρυνθεί από αυτούς. Για τις περιπτώσεις τούτες, όμως, υπάρχουν οι συγγενείς, οι οποίοι έχουν πέσει πάνω στο "αίμα" τους, παρηγορώντας τον για την στραβή που του ξανά μανά έτυχε. Ως γνωστών, έχει στο ενεργητικό του άλλα δύο διαζύγια. Το Κοπολέικο (το πραγματικό του επίθετο είναι Νίκολας Κόπολα, ανιψιός του διάσημου σκηνοθέτη) αποδεικνύεται σωστός βράχος σε τέτοιες δύσκολες στιγμές και την παρέα τους πολύ την απολαμβάνει ο Νίκολας.

Ωστόσο, δεν έφθανε του ανθρώπου η τόση θλίψη, βγήκε τις προάλλες η πρώτη σύζυγος του κι άρχισε τις κατηγόριες. Δήλωσε πως αν δεν έμπαινε στην ζωή του Κέιτζ, η Πρίσλεϊ το πάλαι ποτέ ανδρόγυνο θα ήταν και πάλι μονιασμένο και αγαπημένο για χάρη του παιδιού της.