Γέννησε η Εύη Αδάμ

18.12.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Εύη Αδάμ και ο Λάμπης Λιβιεράτος μετά την γέννηση της δεύτερης κόρης τους. Το γνωστό μοντέλο τα ξημερώματα της Τρίτης
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Εύη Αδάμ και ο Λάμπης Λιβιεράτος μετά την γέννηση της δεύτερης κόρης τους. Το γνωστό μοντέλο τα ξημερώματα της Τρίτης έφερε το τέκνο τους στον κόσμο με καισαρική τομή, ενώ μάνα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας. Το ζεύγος έχει ήδη αποφασίσει για το όνομα αυτής, που είναι το Δανάη. Ο γνωστός αοιδός και μέγας χαζομπαμπάς, πήρε το πρώτο αεροπλάνο από Θεσσαλονίκη (εκεί εμφανίζεται σε γνωστό κέντρο), προκειμένου να βρεθεί κοντά στην σύζυγο του.

Μάλιστα, ως σωστός στυλοβάτης το σπιτιού που είναι, έμεινε στο πλευρό της Αδάμ καθόλη τη διάρκεια του τοκετού. Η εμπειρία αυτή τον συγκίνησε τα μάλα, για να βλέπουν δηλαδή οι άντρες τι παίρναμε κι εμείς οι γυναίκες όταν γεννάμε. Το μωρό, απ' ότι μας πληροφόρησε ο ευτυχής πατέρας, μοιάζει στην Εύη: έχει μαύρα μαλλιά και σχιστά μάτια. Δυστυχώς, όμως γι αυτόν, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τρέχουν κι έτσι αναγκαστικά αποχωρίστηκε τις δύο γυναίκες για να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη. Στο "Ιασώ" πήγε η Μαρίνα Τσιντικίδου, φίλη κολλητή της Αδάμ και σαν εξήλθε από το νοσοκομείο, πέρα από τις καθιερωμένες ευχές, επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους - που είχαν σπεύσει για το επιτόπιο ρεπορτάζ - πως η μικρή είναι φτυστή η Εύη.

Κατά τα άλλα, στην οικογένεια Λιβιεράτου - Αδάμ έχει σημάνει μεγάλη χαρά, μετά τον ερχομό της μικρής και οι κακές στιγμές του παρελθόντος και τα προβλήματα που τους οδήγησαν λίγο πριν το διαζύγιο, έχουν περάσει στην Ιστορία. Τώρα όλοι μαζί κάνουν το νέο ξεκίνημα κι εμείς δεν έχουμε να τους ευχηθούμε παρά μόνο: "Καλή επιτυχία".