Ο Ρουβάς πήγε Βανδή

17.12.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, στην Ελλάδα βρίσκεται τις αυτές τις μέρες ο Sakis Ρουβάς και είπε ο άνθρωπος να κάνει το σεργιάνι του στις πίστες των Αθηνών προκειμένου να δει από κοντά διάφορους συναδέλφους του.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Στην Ελλάδα βρίσκεται τις αυτές τις μέρες ο Sakis Ρουβάς και είπε ο άνθρωπος να κάνει το σεργιάνι του στις πίστες των Αθηνών προκειμένου να δει από κοντά διάφορους συναδέλφους του. Η αρχή έγινε το περασμένο Σάββατο, όπου ο Sakis με την παρέα του πήγαν στο REX. Εκεί, ως γνωστόν, άδει ο Τόλης Βοσκόπουλος με την Δέσποινα Βανδή, η οποία σαν αντιλήφθηκε την παρουσία του περσινού της παρτενέρ, πέταξε τη σκούφια της από την τόση χαρά που πήρε.

Από μικροφώνου καλησπέρισε τον Ρουβά, του έπλεξε ένα μικρό εγκώμιο (απαιτείται σε τέτοιες περιπτώσεις), ενώ ως καλή οικοδέσποινα και σωστή φίλη που είναι, του έδωσε κι έναν ασπασμό. Καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος της, δεν παρέλειπε τις συχνές αναφορές στο πρόσωπο του, με διάφορα αστεία και αφιερώσεις. Το Δεσποινάκι, ωστόσο δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτά, ζητώντας από τον φίλο της να ανέβει στην πίστα. Εκείνος, που ομολογουμένως του έχουν λείψει αυτά, δέχτηκε και με ένα σάλτο βρέθηκε δίπλα της.

Μαζί είπαν το "Αντεξα" ενώ όταν ο Sakis συνέχισε με άλλα άσματα του όπως το "Όλα καλά" η Βανδη τον συνόδευε χορεύοντας. Το μικρό αυτό νούμερο έλαβε τέλος, οι δύο νέοι ασπαστήκανε ξανά και ο Ρουβάς επέστρεψε στο τραπέζι του. Όταν, δε, η Δέσποινα έκλεισε το πρώτο μέρος του προγράμματος της και πήγε στο καμαρίνι της, την επισκέφτηκε ο Ρουβάς, όπου τα είπαν από κοντά και φωτογραφήθηκαν για τον κόσμο. Μετά, ο αοιδός γύρισε στην παρέα του, προκειμένου να απολαύσει τον Τόλη Βοσκόπουλο.