Μεγαλεία για την Σκλεναρίκοβα

13.12.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, έναν ακόμη τίτλο προσέθεσε στην πλούσια συλλογή της από πρωτιές σχετικά με τα κάλλη της η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα. Η γνωστή μοντέλα και σύζυγος του Κριστιάν Καρεμπέ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έναν ακόμη τίτλο προσέθεσε στην πλούσια συλλογή της από πρωτιές σχετικά με τα κάλλη της η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα. Η γνωστή μοντέλα και σύζυγος του Κριστιάν Καρεμπέ αναδείχθηκε ως η "πιο επιθυμητή σύζυγός ποδοσφαιριστή" αφήνοντας πίσω της την Βικτόρια Μπέκαμ και πλείστες άλλες μοντέλες - γυναίκες διάσημων ποδοσφαιριστών.

Η ψηφοφορία έγινε στο internet και περιελάμβανε πολλές κατηγορίες, όπως με ποια θα θέλατε να δειπνήσετε, με ποια να κάνετε sex, με ποια να παντρευτείτε. Η Αντριάνα, για να δει και ο Καρεμπέ τι γυναίκα έχει, κατέκτησε την πρώτη θέση σε όλες τις κατηγορίες, ενώ η Μπεκαμ (που είναι η μεγάλη ανταγωνίστρια και η πιο διαφημισμένη σύζυγος) ακολουθούσε δεύτερη και καταϊδρωμένη. Ωστόσο, το ζεύγος Σκλεναρίκοβα - Καρεμπέ έχει να ασχοληθεί με σοβαρότερα θέματα, όπως τι δώρα θα ανταλλάξουν τα Χριστούγεννα.

Ο Κριστιάν κατά το "των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν" άρχισε το σεργιάνι στα κοσμηματοπωλεία των Αθηνών, προκειμένου να βρει το κόσμημα που θα αγοράσει. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρει κάτι συγκεκριμένο, αν και προσανατολίζεται σε δαχτυλίδι. Δεν έχεις να πεις; Αυτό είναι τω όντι σοβαρό θέμα.