Η "ηρωική" έξοδος της Ασπας!

16.12.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, πανικό έχει δημιουργήσει στην "μεγάλη του Fame Ακαδημία" η οικειοθελής αποχώρηση της Ασπας. Η εν λόγω νέα στο Live της Κυριακής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πανικό έχει δημιουργήσει στην "μεγάλη του Fame Ακαδημία" η οικειοθελής αποχώρηση της Ασπας. Η εν λόγω νέα στο Live της Κυριακής, αφού είπε το τραγούδι της ανακοίνωσε στους παριστάμενους, την απόφαση της να φύγει από την Ακαδημία. Κουράστηκε λέει με το ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα της, ενώ στον αποχαιρετιστήριο λόγο της - είχε ύφος σα να ήταν πολιτικός ένα πράγμα - δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα δυο εκ των τεσσάρων μελών της κριτικής επιτροπής, τον Λεβέντη και την Δρούτσα, επειδή λέει εκτίμησαν το τάλαντο της.

Η μπηχτή εδώ για την Κατερίνα Κούκα και τον Αντώνη Βαρδή ήταν ξεκάθαρη, ωστόσο ποσώς ενδιέφερε τους γνωστούς καλλιτέχνες η γνώμη που έχει σχηματίσει γι αυτούς η Ασπα. Αυτό που προκάλεσε μια άλφα έκπληξη ήταν η παράλειψη της να συμπεριλάβει στον ευχαριστήριο λόγο τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος τον τελευταίο καιρό εξελίχθηκε σε...μέγα μέντορα της. Η αποχώρηση της - αν και ήταν αναμενόμενη - καθώς η Ασπα εδώ και μέρες έλεγε πως θα έφευγε, προκάλεσε έκπληξη, αφού περίμεναν να αναθεωρήσει. Ωστόσο, δεν έγινε προσπάθεια να την μεταπείσουν κι αφού είπε όσα είχε να πει, την χειροκρότησαν και πήρε το δρόμο της επιστροφής στην κανονική ζωή, με την ελπίδα να πέσουν πάνω της μιλιούνια οι μουσικοί παραγωγοί και οι επιχειρηματίες.

Να πω, με την ελπίδα θα μείνει; Μάλλον θα πέσω έξω, διότι στους χαλεπούς τούτους καιρούς κάτι...νούμερα σαν και αυτή, βρίσκουν εύκολα μια θέση στον ήλιο. Το θέμα είναι πόσο θα μείνουν σε αυτή. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως ο Ανδρέας δεν κατάφερε να την πείσει να αναβάλει την "ηρωική έξοδο" για μετά το Live, να έχουν να παίξουν κάτι το βράδυ της Δευτέρας απέναντι από την Φάρμα. Γιατί, ως γνωστών "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα". Κατά τα άλλα, ο "νέοπας" Δημήτρης έχασε από το φαν κλαμπ του Σωκράτη και το όνειρο του τέλειωσε με το που άρχισε. Τι να κάνεις; Το Fame μέσα είναι ακαδημία με τους καθηγητές και τους κριτές, έξω όμως είναι ένα παιγνίδι που το παρακολουθούν αμέτρητα κοριτσόπουλα. Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Νότης, ο Θάνος και η Λίλιαν, εκ των οποίων ο ένας θα "προστατευτεί" από τους μαθητές.