Παραιτήθηκε ο Μικρούτσικος από το Fame

16.12.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, ένας χαμός επικρατεί στο Fame Story μετά το Live της Κυριακής και την τοποθέτηση του Αντώνη Βαρδή για τα όσα γίνονται στο εν λόγω παιγνίδι.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Ένας χαμός επικρατεί στο Fame Story μετά το Live της Κυριακής και την τοποθέτηση του Αντώνη Βαρδή για τα όσα γίνονται στο εν λόγω παιγνίδι. Οι εξελίξεις παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας με πρώτη και καλύτερη την είδηση ότι ο ψυχολόγος - διευθυντής, Ανδρέας Μικρούτσικος έπαυσε εαυτόν από τα καθήκοντα του στο Fame. Η απόφαση του αυτή δεν έχει να κάνει...άμεσα με τον Αντώνη Βαρδή, διότι όπως είπε ο ίδιος "αυτά είναι ποταπά πράγματα και δεν ασχολείται με τέτοιες αστειότητες". Τι τον έκανε λοιπόν να παραιτηθεί;

Όπως ο ίδιος ενημέρωσε τον κόσμο το πρωί της Δευτέρας στον "πρώην Πρωινό Καφέ" και νυν "το βήμα του Fame", ο Γρηγόρης ήταν η αιτία. Ο εν λόγω νέος, τον οποίο είναι γεγονός πως χαρακτηρίζει μια σοβαρότητα κι ένα ήθος, πήρε τον λόγο στο Live και είπε σαφέστατα ότι οι μαθητές δεν επιθυμούν να φύγει από το παιγνίδι κανείς από τους κριτές και τους καθηγητές. Για τον Ανδρέα ούτε λόγος και ο Μικρούτσικος που είναι "γάτα", πήρε το μήνυμα. Ένιωσε πως ο τόπος πια δεν τον χωρά, υπέβαλε την παραίτηση του κι όλο το βράδυ είχε συζητήσεις με την παραγωγή αν θα την δεχτούν ή όχι. Αποτέλεσμα; Τον πήρε ο ύπνος στον καναπέ του σπιτιού του με τους ανθρώπους του Καφέ να πηγαίνουν να τον ξυπνήσουν. Πως κρατήθηκε η Μενεγάκη σαν είδε την αστρολόγα Πατέρα να καλημερίζει τον κόσμο και δεν πήγε η δύσμοιρη λεχώνα να πάρει την κατάσταση στα χέρια της ακόμη απορώ.

Στα του Live τώρα, ένα πράγμα έχω να πω. Εφεξής, τα cd του Αντώνη Βαρδή δεν θα τα αγοράζω από τους μαύρους στη Φωκίωνος, αλλά από τα δισκάδικα εις ένδειξη τιμής και αναγνώρισης του τσαγανού του. Ο γνωστός συνθέτης μετά τον ερχομό του Ανδρέα στο παιγνίδι, έβλεπε τα όσα συνέβαιναν στο παιγνίδι, όμως τα κατάπινε και τα κατάπινε και ξανά μανά τα κατάπινε. Ώσπου, ήρθε ο άνθρωπος και από την πολλή την "κατάποση" έγινε...τούμπανο. Αποτέλεσμα; Πήρε τον λόγο και ποιος είδε τον Βαρδή και δεν φοβήθηκε. Η επίθεση του στον Μικρούτσικο ήταν κατά μέτωπον και απόλυτα αντρίκεια. Του επέρριψε ευθύνες για την κατάντια της Ασπας και για την τροπή που πήρε το Fame, όπου από "Ακαδημία ταλέντων" που ήταν εξελίχθηκε σε "Ακαδημία Ρουφιάνων και πάσης φύσεως υστερικών πλασμάτων". Τα λόγια του Βαρδή ήταν τω όντι σκληρά, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει ο τηλεθεατής ποιος ήταν ο ρόλος του Μικρούτσικου και τι επεδίωκε να κάνει. Καλή η τηλεθέαση και τα συναφή, όλοι έχουμε ακολουθήσει το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα", όμως "παν μέτρον άριστον". Κι αυτό ως φαίνεται, ο Ανδρέας το είχε ξεπεράσει. Γι αυτό κι ένας καλλιτέχνης του βεληνεκούς και του ήθους του Βαρδή τοποθετήθηκε δημόσια, θέτοντας εμμέσως πλην σαφώς το δίλημμα "Εγώ ή ο Μικρούτσικος".