Η "κατάρρευση" της Ασπας!

13.12.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, οι σοφοί Άγγλοι λένε "if you don't stand the time, don't do the crime" που σημαίνει: "Αν δεν αντέχεις την φυλακή, μην κάνεις το έγκλημα". Το άνωθεν ταιριάζει γάντι στην Ασπα
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Οι σοφοί Άγγλοι λένε "if you don't stand the time, don't do the crime" που σημαίνει: "Αν δεν αντέχεις την φυλακή, μην κάνεις το έγκλημα". Το άνωθεν ταιριάζει γάντι στην περιβόητη Ασπα η οποία, αφού αποφάσισε να ανοίξει το στόμα και να περάσει από την αφάνεια στην δημοσιότητα, έπρεπε να ανεχτεί και τα επακόλουθα. Εννοείται πως δεν συμφωνώ με τα "Φύλλα και φτερά" και τις παντός τέτοιου είδους εκπομπές που πάνε και ξεθάβουν "μυστικά" από την ζωή κάποιου που απασχολεί την επικαιρότητα. Όμως, καλώς ή κακώς, αυτό είναι το παιχνίδι της δημοσιότητας και η Ασπα αποφάσισε να συμμετάσχει. Ηθελημένα ή όχι, ποσώς με ενδιαφέρει. Αλλωστε - όπως λέει η ίδια- έξυπνη είναι, μπορούσε να καταλάβει που την...έστελναν.

Τώρα, η εκρηκτική Ασπα κλαίει πάνω από τις στάχτες της φωτιάς που η ίδια έβαλε. Ίσως να ακούγεται σκληρό, όμως η αλήθεια είναι αυτή. Σίγουρα κρίμα το κοριτσάκι που πέσανε όλοι πάνω του, αλλά αυτό τους...κάλεσε. Δεν μπορεί να πλασάρει τον εαυτό της ως την ασυμβίβαστη γκόμενα που δεν χαμπαριάζει από καθηγητές, κριτές και λοιπούς, που τα λέει έξω από τα δόντια, που είναι ο πιο τσαμπουκάς, που, που...και μετά να κατηγορεί τον κόσμο πως θέλουν να την χτυπήσουν, να της κλείσουν το στόμα, να την κάνουν στρατιωτάκι.

Συμφωνώ, πως δεν έπρεπε να βγει η προσωπική της ζωή με τον τρόπο που βγήκε, ούτε να αποτελεί η ίδια θέμα συζήτησης και ψυχολογικής έρευνας στα μύρια παράθυρα της τηλεόρασης. Το "φαινόμενο Ασπα" μόνο τέτοιο δεν είναι. Η κοπέλα ούτε ψυχίατρο θέλει, ούτε ψυχολόγους, ούτε αγάπη, φροντίδα και προδέρμ. Είναι μία εγωκεντρική νέα, η οποία πιστεύει πως ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από αυτήν. Νομίζει πως είναι η καλύτερη όλων και απόδειξη η καθημερινή της συμπεριφορά. Εκεί που έκλαιγε στην Τζούλι Μασίνο, η οποία με την εμπειρία που κουβαλάει προσπαθούσε να της πει δύο λόγια, η Ασπα ήταν κάθετη στην άποψη της: "Εγώ στρατιωτάκι δεν γίνομαι". Και από την άλλη, όταν της πέρασαν τα νεύρα, έλεγε στο Νότη, με το γνωστό υπεροπτικό ύφος, πως τις ερμηνευτικές της καταβολές τής έχει δείξει και πως οι μουσικοί παραγωγοί κι επιχειρηματίες που ήταν να την δουν, την είδαν. Λίγο μετά, κατηγορούσε εκ νέου την Φωτεινή και πάει λέγοντας. Τα συμπεράσματα λοιπόν, δικά σας!