Η εκδίκηση της Χάρλεϊ

11.12.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, "Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο" λέει ο ημών σοφός λαός και το αυτό πάει να πράξει η Λιζ Χάρλει. Η διάσημη μοντέλα, οχτώ μήνες...
Αγαπημένη μου Αγγελική,


"Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο" λέει ο ημών σοφός λαός και το αυτό πάει να πράξει η Λιζ Χάρλει. Η διάσημη μοντέλα, οχτώ μήνες μετά την γέννηση του γιου της Ντάμιαν, αποφάσισε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και να κάνει τον πατέρα του μικρού, Στίβεν Μπινγκ να πληρώσει ακριβά για τη στάση απάρνησης που ευλαβικά κρατά. Κι όταν λέμε "πληρώσει" κυριολεκτούμε, αφού η Χάρλεϊ είναι διατεθειμένη να του πάρει ένα σεβαστό ποσό.

Ο Μπινγκ, ως γνωστών, είναι ένας άνδρας που τα λεφτά τρέχουν από τα μπατζάκια του, αφού είναι κληρονόμος μιας τεράστιας περιουσίας που αγγίζει τα 400 εκατομμύρια δολάρια. Ξέχωρα ότι κάθε χρόνο έχει εισόδημα ένα εκατομμύριο δολάρια. Αυτά βλέπει - λένε πολλοί - η Λιζ κι έβαλε σκοπό να πάρει το...κατιτί της. Παρόλο, που η ίδια όταν βγήκαν τα αποτελέσματα της εξέτασης με DNA και αποδέχθηκε πως πατέρας του γιου της είναι ο άνωθεν πολυεκατομμυριούχος, είχε δηλώσει κατηγορηματικά πως θα μεγαλώσει το τέκνο της μόνη με το δικό της κομπόδεμα.

Ωστόσο, είναι "πολλά τα λεφτά Αρη" και η μοντέλα σέρνει τώρα τον πρώην αγαπημένο της στα δικαστήρια για την περιβόητη διατροφή. Μάλιστα, τον κατηγορεί πως δεν έχει δει τον γιο του παρόλο που η ίδια έχει βρεθεί αρκετές φορές στο Λος Άντζελες. Τω όντι πολύ άστοργος πατέρας! Πάντως, η δίκη θα γίνει στην Αγγλία κι αυτό δεν είναι ο, τι καλύτερο για την Χάρλεϊ ακόμη κι αν κερδίσει. Κι αυτό, διότι σύμφωνα με τους νόμους της χώρας της θα καταφέρει να πάρει ένα σεβαστό ποσό και ουχί το 1/3 της περιουσίας του, όπως προβλέπεται στην Αμερική. Δεν πειράζει, μη τα θέλει κι όλα δικά της!