Δημόσια εμφάνιση για Λοπέζ - Αφλεκ

11.12.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, την πρώτη του επίσημη δημόσια εμφάνιση, χωρίς το άγχος μήπως παραμονεύει κάποιο παπαράτσι στην γωνία, έκανε το ζεύγος Μπεν Αφλεκ και Τζένιφερ Λοπέζ.
Αγαπημένη μου Αγγελική,

Είχαμε συνηθίσει τόσον καιρό να βλέπουμε το ζεύγος Μπεν Αφλεκ και Τζένιφερ Λοπέζ από παπαρατσίστικες φωτογραφίες, όταν έπιναν τον καφέ τους, έκαναν τα ψώνια τους και μπαλαμουντιάζονταν στους δρόμους του Λος Άντζελες. Τώρα ήρθε η στιγμή, το εν λόγω ζεύγος να κάνει την πρώτη του επίσημη δημόσια εμφάνιση, χωρίς το άγχος μήπως παραμονεύει κάποιο παπαράτσι στην γωνία. Το χάπενινγκ αυτό συνέβη στην πρεμιέρα της ταινίας της Λοπέζ "Maid in Manhattan" και τα φλας των φωτογράφων άστραψαν και βρόντηξαν πάνω στους ερωτευμένους νέους.

Αυτοί έδειχναν να απολαμβάνουν τις στιγμές, μοιράζοντας απλόχερα χαμόγελα στον κόσμο, που παραληρούσε στη θεά των ερωτευμένων πιτσουνιών. Συχνά, δε, τους αντάμειβαν με φιλιά που αντάλλαζαν μεταξύ τους. Το ζεύγος συνόδεψε στην πρεμιέρα ο επιστήθιος φίλος του Αφλεκ, Ματ Ντέιμοντ ο οποίος τείνει να γίνει η...σκιά τους. Όπου Τζένιφερ και Μπεν από κοντά και ο Ματ, που σημειωτέων χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τη νύφη. Σε δηλώσεις του μάλιστα στους δημοσιογράφους, ο διάσημος ηθοποιός δεν μίλησε για την ταινία αφού το μεγάλο του άγχος είναι το δώρο που θα πάρει στους μελλόνυμφους.

Μάτι δεν μπορεί να κλείσει ο άνθρωπος καθώς το μόνο που τον απασχολεί είναι αυτό. Βλέπεις, το ζευγάρι έχει ήδη αγοράσει όλη την προίκα του, από λεμονοστύφτη μέχρι χαλιά αξίας πολλών εκατομμυρίων. Και δεν είναι μόνο το δώρο του γάμου που τον απασχολεί, αφού έρχονται Χριστούγεννα και δεν έχει αποφασίσει τι να αγοράσει στον κολλητό του. Ο, τι είχε στα υπόψη του, το έχει κιόλας πάρει η γενναιόδωρη Τζένιφερ κι άντε τώρα να κατεβάσει ιδέα ο άνθρωπος. Μεταξύ μας αυτό που ζει ο Ματ είναι ένα...δράμα. Την περίπτωση να του πάρει έναν Αϊ Βασίλη που τραγουδάει τα κάλαντα την έχει σκεφτεί; Ή κι εδώ τον πρόλαβε η αοιδός; Πάντως ( και κλείνω το κεφάλαιο δώρα) τον ίδιο προβληματισμό έχει σύσσωμο το Λοπέζικο, αφού όπως είπε η αδελφή της ακόμη δεν έχει βρει τι θα τους πάρει.

Στα της ταινίας, η Τζένιφερ δήλωσε πως είναι απόλυτα ταυτισμένη με την πρωταγωνίστρια και πως νιώθει ως μια σύγχρονη Σταχτοπούτα. Στο γκέτο του Μπρονξ, όπου μεγάλωσε, ήταν τολμηρό όνειρο να πιστεύεις πως θα διακριθείς κάποτε στην ζωή σου. Κι αυτή όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά έγινε και η πλέον επιθυμητή γυναίκα στον πλανήτη που κερδίζει εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο. Συγκινητική ιστορία δεν λέω.