Τι τρέχει με Πάλτροου - Νικόλαο;

10.12.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, μία τάση σε οτιδήποτε....γαλαζοαίματο κυκλοφορεί, δείχνει να έχει η Γκουίνεθ Πάλτρου. Ως φαίνεται, ο ρόλος της πριγκίπισσας στον "Ερωτευμένο Σαίξπηρ" την σημάδεψε
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Μία τάση σε οτιδήποτε....γαλαζοαίματο κυκλοφορεί, δείχνει να έχει η Γκουίνεθ Πάλτρου. Ως φαίνεται, ο ρόλος της πριγκίπισσας στον "Ερωτευμένο Σαίξπηρ" την σημάδεψε βαθύτατα κι έκτοτε η εν λόγω ηθοποιός απεγνωσμένα επιζητεί να γίνει και στην πραγματικότητα μία "μικρή πριγκίπισσα". Αλά Γκρέις Κέλι ένα πράγμα. Την αρχή την έκανε με τον Φίλιππο της Ισπανίας, διάδοχο του θρόνου της χώρας. Ο έρωτας τους ήτο σφοδρός και πολλοί ήταν εκείνοι που μιλούσαν για επικείμενο γάμο.

Τελικά, η σχέση τους δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη και τα δύο παιδιά χώρισαν φιλικά. Αυτό, διόλου δεν πτόησε την Πάλτροου καθώς ο τόπος έχει βρωμίσει από βασιλιάδες και πρίγκιπες. Ο "έρωτας ήρθε από κοντά" για την διάσημη ηθοποιό, αφού κυκλοφορεί στην Αγγλία πως τον καιρό αυτό έχει δεσμό με τον Νικόλαο, γιο του τέως Βασιλιά, Κωνσταντίνου και πρώτος ξάδελφος του Φιλίππου. Τι λέει άραγε γι αυτό ο Ισπανός; Άγνωστο. Πάντως, στην Αγγλία έχει βουίξει ο τόπος για το νέο love story. Μάλιστα, εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας στην γηραιά Αλβιόνα, δημοσίευσε φωτογραφίες του "ζεύγους", όπου Νικόλαος και Γκουίνεθ δειπνούσαν - υπό το φως των κεριών - σε hi class εστιατόριο του Λονδίνου. Τα ντοκουμέντα συνόδευε σχετικό άρθρο που μιλούσε για τον σφοδρό έρωτα που βιώνουν οι δύο νέοι.

Οι δυο τους, πάντως, δεν απάντησαν σχετικά, προτιμώντας την πεπατημένη οδό του...ποιώ την νήσαν, αφήνοντας όμως πολλά υπονοούμενα. Το σίγουρο, στην υπόθεση είναι πως οι δυο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις καθώς στο πάρτι που είχε κάνει προ ημερών ο Νικόλαος, η Πάλτροου είχε δώσει το παρών. Ασυνόδευτη, αν αυτό λέει κάτι. Αν πράγματι ισχύουν τα όσα ακούγονται και λέγονται, τότε ο γιος του Κωνσταντίνου στη σχετική λίστα με τις γυναίκες της ζωής του πρόσθεσε ακόμη μία αιθέρια ύπαρξη, μετά την Ελ Μακ Φέρσον, την Βικτόρια της Σουηδίας και κάτι άλλα μοντέλα. Όσο για την Πάλτροου, σε περίπτωση που - λέμε τώρα - έλθουν εις γάμου κοινωνία, πριγκίπισσα original δεν θα γίνει, αλλά θα αποκτήσει τον τίτλο της "συζύγου του δευτερότοκου γιου του τέως βασιλιά της Ελλάδος". Από το ολότελα, Γκουίνεθ μου, καλή και η Παναγιώτενα!