Ο έρωτας της Παπούλια

10.02.2001
Ερωτευμένη λέγεται πως είναι η Εβελίνα Παπούλια. Η γνωστή ηθοποιός, φαίνεται βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του συγγραφέα Κώστα Βαζάκα, περνώντας στιγμές ευτυχίας. Η γλυκιά ηθοποιός κρύβει επιμελώς τη σχέση της από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλοντας να την κρατήσει μόνο γι' αυτήν.
Μας έχει μπερδέψει εντελώς η Εβελίνα Παπούλια με τα προσωπικά της. Εκεί που είπαμε "ναι, τελικά χώρισε με τον σύζυγό της Γιώργο Λιάντο" διάφοροι...μνηστήρες ήρθαν και μας...αποτελείωσαν. Τη μια την "συλλαμβάναμε" συχνά πυκνά σε εξόδους της με τον Άλκη Κούρκουλο, ενώ και η μεταξύ τους αντιμετώπιση ήταν λίγο ύποπτη. Και οι δύο, όμως έσπευσαν να διαψεύσουν τα λεγόμενα, τονίζοντας ότι τους συνδέει στενή φιλία και ότι αυτή η διαχυτικότητα έχει να κάνει με την άνεση που νιώθουν, λόγω των πολλών ωρών που περνούν μαζί (συνεργάζονται στην τηλεόραση και το θέατρο). Άσε, δε, που ο Άλκης είναι κολλητός του πρώην της Εβελίνας κι επειδή ξέρουμε πως είναι παιδί από σπίτι οι άνωθεν φήμες είναι...απλά φούμαρα.
Μετά τον υιό Κούρκουλο ένας ακόμη μνηστήρας ήρθε και προστέθηκε. Ήταν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο έτερος συμπρωταγωνιστής της στο θέατρο. Κάποιες κοσμικοί έξοδοι, αγκαλίτσες, γελάκια και φιλάκια μας έκαναν να πιστέψουμε πως έγινε η "ένωση των γαλανομάτηδων". Έλα, όμως που ούτε αυτό έκατσε. Κι εκεί που κοντεύαμε να...αποτρελαθούμε ήρθε ο έρωτας.
Αυτή τη φορά -λέγεται- πως είναι πραγματικός και ότι η γλυκιά ηθοποιός ζει ευτυχισμένες στιγμές δίπλα στον συγγραφέα Κώστα Βαζάκα. Όσοι τους έχουν δει λένε πως είναι πολύ ερωτευμένοι, περνώντας πολλές ώρες μαζί. Πάντως και μόνο το γεγονός ότι η Παπούλια δεν έχει διαψεύσει τις φήμες - όπως είχε κάνει εν εξάλλω κατάσταση τότε για τον Γιώργο Κιμούλη - τα λέει...όλα.