Μόνο το... Καζακστάν του ξέφυγε!

15.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αποκοπή» την πρώην Σοβιετική Ένωση φαίνεται πως έχει πάρει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος έχει αναλάβει τη χορογραφία της Ρωσίας και της Ουκρανίας, στη φετινή Γιουροβίζιον.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αποκοπή» την πρώην Σοβιετική Ένωση φαίνεται πως έχει πάρει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος έχει αναλάβει τη χορογραφία της Ρωσίας και της Ουκρανίας, στη φετινή Γιουροβίζιον. Η Αρμενία και η Λευκορωσία του ξέφυγαν, αλλά μην άγχεσαι... έχει ο Θεός του χρόνου. Ήταν να μη γίνει η αρχή και οι βόρειοι ανακαλύψουν το ταλέντο του δικού μας χορογράφου.

Εμείς να τα βλέπουμε αυτά, που αφήσαμε να φύγει μέσα από τα χέρια μας ο Φωκάς. Βλέπεις, ο Ευαγγελινός ήθελε πολύ να αναλάβει και την Ελλάδα φέτος και να χορογραφήσει την Καλομοίρα, αλλά είχε κάποιες διαφωνίες με την ΕΡΤ - μάλλον - και η συνεργασία ναυάγησε. Έτσι, η Καλομοίρα βρήκε άλλο χορογράφο να την αναλάβει και η Ρωσία με την Ουκρανία βρήκαν τον Φωκά.

Μάλιστα, στην περίπτωση της Ουκρανής αοιδούς ο Φωκάς είχε μεγάλη έμπνευση. Βάζει την ωραιοτάτη Ουκρανή - το όνομα της μου διαφεύγει τώρα - να σβαρνίζεται πάνω σε ένα τεράστιο έπιπλο και να άδει αισθησιακά. Αλλά εμείς δεν αγχωνόμαστε. Γιατί μπορεί να μην έχουμε τον Ευαγγελινό και το... σεντούκι του, αλλά φέτος διαθέτουμε βιβλίο με καρδούλες. Ναι καλά διάβασες. Στην χορογραφία της Καλομοίρας, η μικρή μας αοιδός βγαίνει μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου και είναι στη μέση μιας καρδιάς. Ωραία πράγματα, κατάλληλα για την παιδική Γιουροβίζιον, αλλά τι σημασία έχει;