Τι συμβαίνει με την Παπαρίζου;

15.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ένα μικρό μπέρδεμα είναι τα προσωπικά της Έλενας Παπαρίζου και η σχέση της με τον Τόνι Μαυρίδη. Όλο τον χειμώνα οι φήμες για κρίση στο ζευγάρι έδιναν κι έπαιρναν, ενώ κάποιες σόλο εμφανίσεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα μικρό μπέρδεμα είναι τα προσωπικά της Έλενας Παπαρίζου και η σχέση της με τον Τόνι Μαυρίδη. Όλο τον χειμώνα οι φήμες για κρίση στο ζευγάρι έδιναν κι έπαιρναν, ενώ κάποιες σόλο εμφανίσεις της αοιδούς, ενίσχυαν περισσότερο τα σενάρια ότι το ζευγάρι βρίσκεται κοντά στο χωρισμό.

Ώσπου, αυτό το μήνα η Έλενα δίνει συνέντευξη σε μηνιαίο περιοδικό και δηλώνει κατηγορηματικά ότι ο Τόνι δεν είναι η πρώτη της σχέση, αλλά σίγουρα είναι η τελευταία. Το υπονοούμενο το πιάσαμε και η χαρά μας που το ζευγάρι αυτό τα κατάφερε, ήτο μεγάλη. Γιατί, πώς να το κάνουμε, είμαστε καλοί άνθρωποι. Λίγες μέρες μετά τη συνέντευξη κυκλοφόρησαν κάποιες παπαράτσι φωτογραφίες που απαθανατίζουν το ζευγάρι να κάνει απογευματινό περίπατο στα νότια προάστια.

Ω μα τι παρατήρησα σε αυτή τη φωτό; Τα κιλά που έχασε η Παπαρίζου πήγαν όλα ? μέχρι το τελευταίο γραμμάριο ? στον αγαπημένο της, ο οποίος έχει πια σχηματίσει μία μικρή μπάκα. Αλλά λεπτομέρεια αυτό. Το θέμα είναι ότι η Έλενα ξεκίνησε πάλι τις σόλο εμφανίσεις. Πρώτα στο γάμο της κόρης του Ηλία Μαροσούλη και μετά στο πάρτι του MAD σε γνωστό κλαμπ, όπου μετά μαζί με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου πήγαν στα μπουζούκια για να συνεχίσουν τη βραδιά. Όσο για τον Τόνι; Η Έλενα είπε ότι είναι στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου της cd. Φωνητικά της κάνει; Τέλος πάντων. Όλα αυτά είναι ένα μπέρδεμα.