Χατζηβασιλείου: Είπε "γαϊδούρια" τους τηλεθεατές!

11.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Απορώ τι έχει πάθει φέτος η Βίκυ Χατζηβασιλείου και της βγαίνει τόση ξινίλα μαζεμένη. Η παρουσιάστρια του «Πακέτου», είναι αλήθεια, ότι δεν μας είχε συνηθίσει σε περίεργες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Απορώ τι έχει πάθει φέτος η Βίκυ Χατζηβασιλείου και της βγαίνει τόση ξινίλα μαζεμένη. Η παρουσιάστρια του «Πακέτου», είναι αλήθεια, ότι δεν μας είχε συνηθίσει σε περίεργες δηλώσεις, ούτε σχολίαζε όσα αρνητικά έλεγαν για εκείνη. Φέτος, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει κι ενώ ουδείς ασχολείται μαζί της (ακόμη και ο Νίκος Μουρατίδης βρήκε νέο «παιγνίδι» για να περνάει η ώρα του), η Χατζηβασιλείου δείχνει έναν πανικό, κάνοντας δηλώσεις που μόνο ασχολίαστες δεν περνούν.

Μετά από εκείνη την... επική δήλωση για το «Νησί» ότι είναι μόνιμα σε μία κατάσταση αρρώστιας και απόρριψης, ενώ στο «Πακέτο» γίνεται... κάθαρση, αφού έρχεται ο δύστυχος με πρόβλημα και φεύγει έχοντας το λυμένο, η Βίκυ ξαναχτύπησε. Σε συνέντευξη της σε τηλεοπτική εκπομπή, η Χατζηβασιλείου αναφέρθηκε ξανά μανά στην εκπομπή της. Μόνο που αυτή τη φορά, εκτός από το να την επαινέσει, φρόντισε να στολίσει τους τηλεθεατές.

Ω ναι, η κυρία «Πακέτο» μάς την είπε κανονικά, αφού χαρακτήρισε «γαϊδούρια» όσους παρακολουθούν την εκπομπή της και δεν κλαίνε. Σου λέει η παρουσιάστρια, εγώ κλαίω κάθε Πέμπτη (με κίνδυνο να της φύγουν σκιές, μάσκαρα και eye liner) γιατί δεν μπορώ να μείνω ασυγκίνητη στον πόνο που εξελίσσεται μπροστά μου και υπάρχει τηλεθεατής από το σπίτι του που μένει ασυγκίνητος; Όχι αγαπημένε μου, πες μου. Υπάρχει κάποιος που δεν κλαίει από τις ιστορίες του «Πακέτου»; Αν υπάρχει, τότε κατά την παρουσιάστρια είναι... «γαϊδούρι».

Ναι, η κυρία Χατζηβασιλείου θεωρεί ότι ο μόνος λόγος για να κλάψει κανείς τη σήμερον ημέρα είναι οι ιστορίες... κάθαρσης στην εκπομπή της. Την περίπτωση ο τηλεθεατής να έχει χίλιους άλλους δύο σοβαρούς λόγους να κλαίει καθημερινά και οι ιστορίες των χαμένων παιδιών, συζύγων και αδελφών, να μη του λένε τίποτα μπροστά στα προβλήματα του, την έχει σκεφτεί; Ακούς εκεί που θα μας πει και γαϊδούρια. Αλλά όταν αυτά τα γαϊδούρια τής δίνουν 30αρια τηλεθέασης, είναι καλά... Έχουμε ξεφύγει λέμε.