Η "σιδηρά" Τζούλια Ρόμπερτς

03.12.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, γυναίκα - χρυσωρυχείο και με την βούλα είναι η Τζούλια Ρόμπερτς σύμφωνα με την ετήσια (έκθεση να την πω;) της εφημερίδας The Hollywood Reporter.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Γυναίκα - χρυσωρυχείο και με την βούλα είναι η Τζούλια Ρόμπερτς σύμφωνα με την ετήσια (έκθεση να την πω;) της εφημερίδας The Hollywood Reporter. Η διάσημη ηθοποιός φιγουράρει στην 12η θέση των 100 πλουσιότερων γυναικών, ενώ είναι η πρώτη στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών. Επιτυχία μεγάλη για την Τζούλια, αν αναλογιστεί κανείς πως στον μάταιο κόσμο του Χόλιγουντ λίγες είναι οι γυναίκες που καταφέρνουν να παίρνουν χοντρό κομπόδεμα ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η μία είναι η Ρόμπερτς, η άλλη είναι η Κάμερον Ντίαζ η οποία από το πουθενά (τρόπος του λέγειν) ήρθε και απειλεί την καθεδρία της συναδέλφους της. Κι ως φαίνεται του χρόνου, δεν θα είναι μεγάλη έκπληξη αν στην σχετική λίστα ο "άγγελος του Τσάρλι" θα είναι πρώτη μούρη. Βλέπεις, η Τζούλια φέτος είχε παντρολογήματα και ως νεόνυμφη που είναι, αφιέρωσε τον περισσότερο χρόνο στον σύζυγο της, με αποτέλεσμα να γυρίσει μόνο μία ταινία. Σε αντίθεση με την Κάμερον που το έχει φάει η δουλειά το κορίτσι.

Στο τοπ - τεν της λίστα, φιγουράρει ακόμη η πολυτάλαντη και πολυθεσίτισσα κορασίδα Τζένιφερ Λόπεζ, με αμοιβή 15 εκατομμύρια δολάρια. Τα ίδια χρήματα λαμβάνει και η - αμφιβόλου ταλέντου - Ντρου Μπάριμορ. Επίσης, στις 10 πρώτες είναι η Τζόντι Φόστερ, αλλά και η Ρις Γουίδερσπον μία νεαρή ξανθιά που έγινε ευρέως γνωστή από την ταινία "Η εκδίκηση της ξανθιάς" και ουχί από τις ταινίες αλά "Ρόδα τσάντα και κοπάνα" που πρωταγωνιστούσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ