Jen saves Ben

04.12.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Jen loves Ben και τώρα Jen saves Ben. Όπου Τζεν και Μπεν γράψε το πολυδιαφημισμένο ζεύγος Λόπεζ και Αφλεκ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Jen loves Ben και τώρα Jen saves Ben. Όπου Τζεν και Μπεν γράψε το πολυδιαφημισμένο ζεύγος Λόπεζ και Αφλεκ. Μετά το βίντεο κλιπ της αοιδούς Τζένιφερ, οι δύο νέοι θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα video game, όπου ο άντρας του σπιτιού κινδυνεύει από δύο κακούς ανθρώπους. Ο ένας είναι ο σκηνοθέτης Κέβιν Σμιθ, ο οποίος είναι κι εμπνευστής του παιγνιδιού και ο άλλος ο κολλητός του Αφλεκ, Ματ Ντέιμοντ.

Ο Μπεν θα είναι αλυσοδεμένος σε κάτι μπουντρούμια και ανθρώπου μάτι δεν υπάρχει περίπτωση να τον δει ποτέ. Κάτι που δεν ισχύει για την Τζένιφερ, η οποία ωσάν άλλη Λάρα Κροφτ (τύφλα να χει η Τζολί μπροστά της) θα δώσει μεγάλη μάχη με το κακό για να βρει και να ελευθερώσει τον καλό της. Η αποστολή της είναι τω όντι δύσκολη, έχει μόνο τρεις ζωές και ο κακός Ντέιμοντ δεν θα την αφήσει σε χλωρό κλαρί. Ωστόσο, έχει πολλή μεγάλη σημασία το ζευγάρι να συναντηθεί - πέραν του ρομαντικού: η αγάπη νικάει τα πάντα, έσμιξαν τα πιτσουνάκια - διότι το τέλος έχει πολύ πάθος. Τα καυτά φιλιά και οι αγκαλιές του ερωτευμένου ζεύγους θα δώσουν και θα πάρουν κι ένα τέτοιο θέαμα δε λέει να πάει χαμένο.

Τόσο η Λόπεζ όσο και ο Αφλεκ είναι κατενθουσιασμένοι με την ιδέα, ενώ να σημειώσω πως ο διάσημος ηθοποιός εκεί που κάποτε ήτο αντιστάρ κι απέφευγε τα πολλά πάρε δώσε με το μάρκετινγκ, τώρα με την Τζένιφερ έχει καταντήσει (ας μου επιτραπεί η έκφραση) σε έναν πρώτης τάξεως...μαϊντανό. Μετά από τις πλείστες συνεντεύξεις, τις κοσμικές εξόδους, το βίντεο κλιπ, τώρα το video game, σειρά έχει στο εγγύς μέλλον μία αποκαλυπτική διαφήμιση. Ο Αφλεκ, θα κάνει το μοντέλο στην καμπάνια για την αντρική σειρά του αρώματος "J.Lo" και όχι μόνο αυτό, αλλά θα εμφανιστεί όπως τον γέννησε η μάνα του. Μόνο που στα απόκρυφα σημεία θα περνάει καπνός με την επωνυμία του αρώματος κι αυτό όχι για τίποτε άλλο, απλά η αγαπημένη του δεν επιθυμεί να χαρούν οι υπόλοιπες γυναίκες αυτά που χαίρεται μόνο εκείνη. Βλέπεις, ορισμένα πράγματα είναι θέμα...αποκλειστικότητας!