Χώρισαν Γρηγόρης - Μπουλέ; Βρήκε άλλη;

05.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η περίπτωση τους θυμίζει την παροιμία «Τι χες Γιάννη, τι χα πάντα». Γιατί πώς να το κάνουμε, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάντια Μπουλέ με τα on και τα off στη σχέση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η περίπτωση τους θυμίζει την παροιμία «Τι χες Γιάννη, τι χα πάντα». Γιατί πώς να το κάνουμε, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάντια Μπουλέ με τα on και τα off στη σχέση τους είναι ταμάμ παροιμία. Πριν τα Χριστούγεννα τους είχαμε αφήσει μονιασμένους, αγαπημένους, να ετοιμάζονται για τις διακοπές τους και τον Γρηγόρη να έχει πετάξει στο Money drop υπονοούμενα γάμου! Και τώρα, μαθαίνουμε ότι έχουν χωρίσει και μάλιστα λέγεται ότι τούτη η φορά είναι οριστική.

Εγώ στοίχημα δεν βάζω ότι χώρισαν οριστικά, διότι όσες φορές επέμενα σε φίλους ότι δεν θα τα ξαναβρούν, την πάταγα. Τόσα κεφάλια που έχω κόψει, θα έπρεπε να ήμουν η Λερναία Ύδρα. Κι επειδή δεν είμαι, όχι αυτή τη φορά δεν κόβω το κεφάλι μου ότι θα τα ξαναβρούν. Για ποιο λόγο χώρισαν; Τα κλασικά. Έπαιξε τρικούβερτος καβγάς κι αποφάσισαν να χωρίσουν. Έτσι, ο Γρηγόρης έφυγε για Θεσσαλονίκη, όπου πέρασε τις γιορτές με τους κολλητούς του, Αντώνη Κανάκη και Γιάννη Λάτσιο.

Η Μπουλέ, πάλι, παρέμεινε στην Αθήνα κι επίσης το έριξε έξω με φίλους. Ωστόσο, η πληροφορία που μου έκαψε τον εγκέφαλο, είναι κάποια δημοσιεύματα τα οποία θέλουν τον «Άρνι» να είναι ερωτευμένος με καλλονή επιχειρηματία από την Θεσσαλονίκη. Πότε πρόλαβε, χώρισε, γνώρισε κι ερωτεύτηκε μέσα σε μία εβδομάδα, τι να πω. Και σε σενάριο ταινίας, τόσο γρήγορα οι εξελίξεις δεν τρέχουν.