Σκορδά: Η σπόντα για Ζέτα. Πώς έφερε σε δύσκολη θέση την Δραγούμη!

05.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πάρτι κάνουν οι ορμόνες της Φαίης Σκορδά λόγω εγκυμοσύνης και πίστεψε με μπορώ να την καταλάβω. Δεν ξέρω, όμως, κατά πόσο μπορούν να την καταλάβουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πάρτι κάνουν οι ορμόνες της Φαίης Σκορδά λόγω εγκυμοσύνης και πίστεψε με μπορώ να την καταλάβω. Δεν ξέρω, όμως, κατά πόσο μπορούν να την καταλάβουν και να μη δώσουν σημασία οι κυρίες που ακούνε τις «σποντίτσες» και κακίες και γενικά οι κυρίες αυτές που έρχονται σε δύσκολη θέση εξαιτίας των... ορμονών. Τι θε να πω με αυτό; Ας πούμε η σημερινή πρέπει να είναι μία δύσκολη μέρα για την Φαίη, η οποία αν δεν ήταν έγκυος, θα σου έλεγα ότι το πρωί μπέρδεψε τον καφέ με το ξύδι!

Η πρώτη που τα «άκουσε» κατά κάποιο τρόπο από την Φαίη ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία στη φωτογραφία που έδειξε η Σάσα Σταμάτη για ένα θέμα, φορούσε το περιβόητο κόκκινο δερμάτινο που ήταν το ίδιο με της Σκορδά στην πρεμιέρα του «Πρωινό μου». Η Σταμάτη ρώτησε, λοιπόν, την Φαίη αν πράγματι είναι το ίδιο ρούχο κι εκείνη αντί να πει ένα ναι (γιατί ήταν) απάντησε (με τη σπίθα να βγαίνει από το μάτι) ότι σε εκείνη αν και τριών μηνών έγκυος μπήκε εύκολα το ρούχο.

Με το μπαρδόν κιόλας, εννοούσε ότι δεν μπήκε στην Ζέτα; Είπε εμμέσως πλην σαφώς «χοντρή» την Μακρυπούλια; Ή εννοούσε ότι αν κι έγκυος, στις αρχές τουλάχιστον έμπαινε σε τέτοια φορέματα; Προβληματίστηκα, διότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να εξηγήσεις τις ορμόνες μίας εγκύου. Και πριν προλάβω να βρω μία εξήγηση για την ατάκα της, έρχεται η ερώτηση που έκανε η Φαίη στην καλεσμένη της, Ναταλία Δραγούμη. «Έχεις κάνει πλαστικές» τη ρωτάει και η ηθοποιός λίγο τα έχασε, αλλά επανήλθε σύντομα γιατί σου λέει η ερώτηση αυτή είναι πολύ της μόδας τελευταία.

Έλα, όμως, που η Σκορδά συνέχισε, φέρνοντας σε δύσκολη θέση την καλεσμένη, αφού επέμενε να ρωτάει αν έχει «φουσκώσει» τα χείλη της. Προσπάθησε ο Λιάγκας να τα μπαλώσει, λέγοντας ότι η Δραγούμη είναι όμορφη και δεν έχει ανάγκη, με την Φαίη επίσης να προσπαθεί να τα μπαλώσει, αλλά μάταια. Μα συγνώμη ακόμη κι έγκυος να είσαι (και οι ορμόνες σου να κάνουν πάρτι) ρωτάς την άλλη στα μούτρα της, αν έχει κάνει πλαστική στα χείλη, επειδή είναι φουσκωμένα και ωραία;