Μίχας: Τον εμπλέκουν σε ροζ σκάνδαλο στο στρατό!

07.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα» και σίγουρα ο Νίκος Μίχας είναι αυτής της άποψης. Κι αυτό, διότι είδε το όνομά του μπλεγμένο σε ένα «ροζ» σκάνδαλο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα» και σίγουρα ο Νίκος Μίχας είναι αυτής της άποψης. Κι αυτό, διότι είδε το όνομά του μπλεγμένο σε ένα «ροζ» σκάνδαλο στο στρατό! Πριν λίγες μέρες, δημοσιεύματα ήθελαν γνωστό τραγουδιστή που υπηρετεί τη θητεία του, να διοργάνωσε ένα μεγάλο «ροζ» πάρτι στο στρατό, με «κουνελάκια» από τη Ρωσία! Το όνομα που ακούστηκε ήταν αυτό του Μίχα, ο οποίος υπηρετεί στο 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Όπως καταλαβαίνεις, ο ντόρος που δημιουργήθηκε ήτο μεγάλος, διότι δεν είναι η πρώτη φορά που ξεσπά «ροζ» σκάνδαλο στο στρατό. Θα θυμάσαι πριν λίγους μήνες την ιστορία με την Τζούλια Αλεξανδράτου και γιο γνωστού βουλευτή. Τέλος πάντων, ο Μίχας έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, δηλώνοντας στην κάμερα του Star, ότι ποτέ δε διοργάνωσε «ροζ» πάρτι. Αν και δεν θα είχε πρόβλημα σε ένα... κουνελοπάρτι, αρκεί, όμως, να μην προκαλούσε και να μη δημιουργούσε πρόβλημα σε κανέναν.

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς, λοιπόν, είπε ότι αυτός και οι υπόλοιποι φαντάροι έκαναν μία μικρή γιορτούλα, όπου έπαιξαν με τις κιθάρες τους. Απλά και ήσυχα δηλαδή πράγματα, χωρίς «κουνελάκια» που βοούν και σηκώνουν τους πάντες στο πόδι. Γιατί, σύμφωνα με το δημοσίευμα που «αποκάλυπτε» το σκάνδαλο, ένα από τα προσκεκλημένα «κουνελάκια» ήτο ανήσυχο και διέθετε στεντόρεια φωνή, που ακούστηκε σε ολάκερο το Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ο Μίχας, πάντως, αρνείται τα πάντα, κάνοντας λόγω για μία αλλαγή χρόνου με παρεΐστικη διάθεση και αυστηρά ανδρική υπόθεση. Τώρα εσύ, εύλογα θα αναρωτιέσαι (κι εγώ μαζί) πώς μπλέχτηκε το όνομά του σε ένα σκάνδαλο... ροζ χρώματος! Ο ίδιος δίνει την εξήγηση του, λέγοντας ότι έχουν σχηματίσει για εκείνον την εικόνα του κακού, ενώ στην πραγματικότητα είναι ένα καλό παιδί, που του σούρνουνε τα διάφορα!